4 juni 2012

Zomerrubriek 2012

Met de zomer in het verschiet willen wij graag de bezoekers van Literair Nederland van nog meer literaire suggesties voorzien. Of wellicht voor teleurstellingen waarschuwen.Niet aan de hand van een doorsnee lijstje, maar op basis van de inspirerende antwoorden van onze recensenten op – ogenschijnlijk – simpele vragen.

We doen dit onder de titel Zomerrubriek 2012. Wij hopen met deze rubriek onze bezoekers een groot aantal literaire tips te kunnen geven.

Bezoekers van Literair Nederland die hun eigen bijdrage willen leveren, nodigen wij daartoe van harte uit! Dat kunt u doen door (een aantal) vragen te beantwoorden (voor de vragen hier klikken s.v.p.). U kunt uw bijdrage sturen naar carolien@literairnederland.nl. (De redactie behoudt het recht om uw bijdrage in te korten en/of te redigeren, of niet te plaatsen.)

Klik hier voor de bijdrage van Menno Hartman.
Klik hier voor de bijdrage van Karel Wasch
Klik hier voor de bijdrage van Albert Hogeweij
Klik hier voor de bijdrage van Rein Swart

Recent

21 november 2017

Reizen in een binnenwereld

20 november 2017

Het leven ontwijken

15 november 2017

Een portret in stukjes

Literair Nederland - 10 jaar geleden

26 november 2007

Geloven in een god die niet bestaat
Door Bernadet

Op de titel De Kunst van het Nietsdoen (2004) van Theo Fischer reageerden veel mensen met: ‘Oh, dat zou ik ook wel willen, een tijdje niets doen.’ Daar ging het boek echter niet over. Het ging over Taoïsme; het niet steeds willen ingrijpen in de gebeurtenissen van je leven en de dingen naar je hand te willen zetten of bezweren.

Lees meer