Win een exclusief cadeau van Ivo Victoria!

Bezoekers van Literair Nederland kunnen een exclusief, niet in de boekhandel verkrijgbaar kerstverhaal van Ivo Victoria winnen.

Aanleiding hiervoor is het succes (10.000 exemplaren verkocht) van Victoria’s veelbesproken debuut Hoe ik nimmer de Ronde van Frankrijk voor min-twaalfjarigen won (en dat het me spijt) dat in september 2009 verscheen.

De oplage van dit kerstverhaal is beperkt, maar niet getreurd: als bezoeker van Literair Nederland kan je een exemplaar winnen! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen…

Versier je fiets op kerstachtige wijze, maak er een foto van en stuur die foto vóór 18 december naar carolien@literairnederland.nl. De origineelste inzendingen worden beloond met het exclusieve cadeautje van Ivo Victoria!

De kritieken over Hoe ik nimmer de Ronde van Frankrijk voor min-twaalfjarigen won (en dat het me spijt) waren lovend: ‘Zonder krachtpatserij ? maar puur op talent ? palmt hij de lezer in. Resultaat: een debuut dat torenhoog uitsteekt boven de rest,’ schreef De Morgen. ‘Stelt geen seconde teleur,’ voegde Humo daar aan toe. ‘Een debutant die in één keer raak schiet; hier heeft iemand zijn stem gevonden,’ constateerde Het Parool.

Recent

22 februari 2018

Boek van een ramp

19 februari 2018

Spiegels van de tijd

14 februari 2018

Gedenkteken in woorden

Literair Nederland - 10 jaar geleden

25 februari 2008

Indrukwekkend verhaal

Door Bernadet

De overgave is na De zwarte met het witte hart en Een schitterend gebrek de derde historische roman van Arthur Japin die een mengeling is van fictie en non-fictie. Het verhaal is gebaseerd op de geschiedenis van Cynthia Ann Parker (zij staat ook op de voorkant van het boek) Als kind groeide zij op bij de familie Parker die na een lange reis vol beproevingen een nieuw bestaan probeerden op te bouwen in Texas.

Lees meer