11 december 2009

Win een exclusief cadeau van Ivo Victoria!

Bezoekers van Literair Nederland kunnen een exclusief, niet in de boekhandel verkrijgbaar kerstverhaal van Ivo Victoria winnen.

Aanleiding hiervoor is het succes (10.000 exemplaren verkocht) van Victoria’s veelbesproken debuut Hoe ik nimmer de Ronde van Frankrijk voor min-twaalfjarigen won (en dat het me spijt) dat in september 2009 verscheen.

De oplage van dit kerstverhaal is beperkt, maar niet getreurd: als bezoeker van Literair Nederland kan je een exemplaar winnen! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen…

Versier je fiets op kerstachtige wijze, maak er een foto van en stuur die foto vóór 18 december naar carolien@literairnederland.nl. De origineelste inzendingen worden beloond met het exclusieve cadeautje van Ivo Victoria!

De kritieken over Hoe ik nimmer de Ronde van Frankrijk voor min-twaalfjarigen won (en dat het me spijt) waren lovend: ‘Zonder krachtpatserij ? maar puur op talent ? palmt hij de lezer in. Resultaat: een debuut dat torenhoog uitsteekt boven de rest,’ schreef De Morgen. ‘Stelt geen seconde teleur,’ voegde Humo daar aan toe. ‘Een debutant die in één keer raak schiet; hier heeft iemand zijn stem gevonden,’ constateerde Het Parool.

Recent

15 november 2017

Een portret in stukjes

Literair Nederland - 10 jaar geleden

19 november 2007

Net niet spannend genoeg
Door Fatima Bajja

Het lijkt alsof Sylvia Houweling alles heeft wat haar hartje begeert. Ze is getrouwd met Eddie Kronenburg, heeft twee kinderen en woont in een prachtig huis in Amsterdam-Zuid. Toch is het allemaal niet zo mooi als het lijkt. Eddie werkt namelijk in de onderwereld, hij is verantwoordelijk voor het transport van drugs.

Lees meer