Wij zoeken donateurs!

Beste lezers,

Onlangs ontvingen wij van een bezoeker van Literair Nederland een donatie van € 100 met de vermelding: Gaat voort! Wat was dat een mooie opsteker voor ons! Want hoeveel liefde en plezier we er ook insteken, zo nu en dan doet een blijk van waardering ons zeer goed! 

Maar eerlijk gezegd hebben we dergelijke giften ook echt nodig. Literair Nederland is een organisatie die volledig door vrijwilligers wordt gerund, en de bodem van onze schatkist is in zicht. Jaarlijks gaat er zo’n € 3.000 uit aan kosten (belangrijk deel zijn portokosten) en komt er ca. € 1.400 binnen. Het verschil in beide posten is groot, vandaar dat we een beroep doen op u, bezoekers en lezers van Literair Nederland, om ons te steunen met een kleine of grote bijdrage.

Wilt u ons ook steunen?

Literair Nederland probeert zoveel mogelijk een interessante en brede selectie te maken van het enorme aanbod boeken dat verschijnt. Bij ons vindt u niet alleen de ‘grote’ namen, maar ook uitgaven van minder bekende auteurs en van kleine uitgeverijen. En we blijven aandacht besteden aan poëzie, essays, vertalingen uit minder bekende talen etc.

Om dat te kunnen blijven doen zijn wij op zoek naar donateurs, zodat u Literair Nederland kunt blijven bezoeken.

Wilt u ons steunen? 

Uw bijdrage kunt u overmaken via de rode knop, uiteraard kunt u ook rechtstreeks een bijdrage storten op rek.nr NL95 INGB 0651 3517 58 t.n.v. Literair Nederland, o.v.v. donatie.

 

Wij zijn u zeer erkentelijk!

 

Met vriendelijke groet,

Ingrid van der Graaf
hoofdredacteur

 

steun-ons

 

 

Recent

6 april 2021

Een leugenaar?

Literair Nederland - 10 jaar geleden

17 april 2011

Otto Oonk een naam die blijft bestaan

Recensie door Rein Swart

Dit romandebuut van acteur Hans Dagelet is zeer geschikt voor lezers, die houden van wild, subversief en gevaarlijk. Als men literatuur zoekt die verontrust, is men bij deze roman over de aftakelende 55-jarige advocaat Onno Oonk, leider van het gerenommeerde advocatenkantoor Oonk & Partners, aan het juiste adres.

Lees meer