Wij zoeken donateurs!

Beste lezers,

Onlangs ontvingen wij van een bezoeker van Literair Nederland een donatie van € 100 met de vermelding: Gaat voort! Wat was dat een mooie opsteker voor ons! Want hoeveel liefde en plezier we er ook insteken, zo nu en dan doet een blijk van waardering ons zeer goed! 

Maar eerlijk gezegd hebben we dergelijke giften ook echt nodig. Literair Nederland is een organisatie die volledig door vrijwilligers wordt gerund, en de bodem van onze schatkist is in zicht. Jaarlijks gaat er zo’n € 3.000 uit aan kosten (belangrijk deel zijn portokosten) en komt er ca. € 1.400 binnen. Het verschil in beide posten is groot, vandaar dat we een beroep doen op u, bezoekers en lezers van Literair Nederland, om ons te steunen met een kleine of grote bijdrage.

Wilt u ons ook steunen?

Literair Nederland probeert zoveel mogelijk een interessante en brede selectie te maken van het enorme aanbod boeken dat verschijnt. Bij ons vindt u niet alleen de ‘grote’ namen, maar ook uitgaven van minder bekende auteurs en van kleine uitgeverijen. En we blijven aandacht besteden aan poëzie, essays, vertalingen uit minder bekende talen etc.

Om dat te kunnen blijven doen zijn wij op zoek naar donateurs, zodat u Literair Nederland kunt blijven bezoeken.

Wilt u ons steunen? 

Uw bijdrage kunt u overmaken via de rode knop, uiteraard kunt u ook rechtstreeks een bijdrage storten op rek.nr NL95 INGB 0651 3517 58 t.n.v. Literair Nederland, o.v.v. donatie.

 

Wij zijn u zeer erkentelijk!

 

Met vriendelijke groet,

Ingrid van der Graaf
hoofdredacteur

 

[donatie-knop]

 

 

Om Literair Nederland draaiende te houden, zijn wij afhankelijk van vrijwillige bijdragen. U kunt ons steunen via de rode knop. Waarvoor onze hartelijke dank!

Recent

18 juli 2024

Een duivelspact

Literair Nederland - 10 jaar geleden

21 juli 2014

Veel om van te genieten Veel om van te genieten
Recensie door Vic Veldheer

Dit jaar is het honderd jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog begon. Over de verschrikkingen van deze oorlog is door historici en schrijvers als Céline veel geschreven. De herinnering aan deze oorlog leeft bij onze Vlaamse zuiderburen nog sterk en het is dan ook niet vreemd dat in dit herdenkingsjaar enkele Vlaamse schrijvers deze oorlog in hun roman een plaats hebben gegeven, zoals in het prachtig geschreven Oorlog en Terpentijn van Stefan Hertmans.