Wij kunnen weer voort!

In de afgelopen drie weken doneerden vele bezoekers van (Jong) Literair Nederland gezamenlijk een bedrag van ruim €3.700,-! Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor. We ervaren het als een compliment en het motiveert ons om door te blijven gaan!

Wij kunnen weer een jaar op volle kracht vooruit met het plaatsen van recensies over interessante boeken,  interviews met boeiende schrijvers, aansprekende columns, nieuws over literaire activiteiten en de wekelijkse oogst van opvallende boeken. En niet te vergeten het verzenden van de wekelijkse nieuwsbrief, waarvoor u zich hier kunt aanmelden.

Onze dank is groot!

 

Namens de redactie van (Jong) Literair Nederland,

Carolien Lohmeijer
Ingrid van der Graaf

 

Om Literair Nederland draaiende te houden, zijn wij afhankelijk van vrijwillige bijdragen. U kunt ons steunen via de rode knop. Waarvoor onze hartelijke dank!

Recent

18 juli 2024

Een duivelspact

Literair Nederland - 10 jaar geleden

07 augustus 2014

Ondertussen in Rusland Ondertussen in Rusland
Recensie door Maarten Buser

In mijn nieuwsoverzicht op facebook was Alles is slecht  een tijdje een geregeld opduikend gespreksonderwerp, vooral in updates van dichters rond Perdu (Poëzietheater in Amsterdam). Uit die berichtgeving ontstond er een beeld van Medvedev als een soort cultfiguur met opvallende ideeën over auteurschap.

Dit delen: