Wij kunnen weer voort!

In de afgelopen drie weken doneerden vele bezoekers van (Jong) Literair Nederland gezamenlijk een bedrag van ruim €3.700,-! Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor. We ervaren het als een compliment en het motiveert ons om door te blijven gaan!

Wij kunnen weer een jaar op volle kracht vooruit met het plaatsen van recensies over interessante boeken,  interviews met boeiende schrijvers, aansprekende columns, nieuws over literaire activiteiten en de wekelijkse oogst van opvallende boeken. En niet te vergeten het verzenden van de wekelijkse nieuwsbrief, waarvoor u zich hier kunt aanmelden.

Onze dank is groot!

 

Namens de redactie van (Jong) Literair Nederland,

Carolien Lohmeijer
Ingrid van der Graaf

 

Om Literair Nederland draaiende te houden, zijn wij afhankelijk van vrijwillige bijdragen. U kunt ons steunen via de rode knop. Waarvoor onze hartelijke dank!

Recent

26 december 2023

Beste boeken van 2023

26 december 2023

Een oeverloos bestaan

22 december 2023

Zoektocht naar Nataraja

Literair Nederland - 10 jaar geleden

02 januari 2014

Ontroerende bundel met gewaagde titel Ontroerende bundel met gewaagde titel
Recensie door Albert Hogeweij

Als er een prijs bestond voor de gewaagdste titel voor een dichtbundel zou Nog een grap, de laatste van Nachoem M. Wijnberg, die haast niet kunnen ontlopen. De verhouding tussen poëzie en grappen is immers een moeizame sinds Remco Camperts misprijzends oordeel: ‘Sinds Buddingh’/ verwachten veel mensen/ van poëzie/ een avondje lachen.// Dat is geen vooruitgang/ geloof ik/ maar eerder een stap achteruit.’