We zijn er bijna!

‘Een verrassing is het grootste cadeau dat het leven je kan geven’ 

schreef Nobelprijswinnaar Boris Pasternak. 

Wat u ons schonk bestaat uit twee aspecten: de verrassing van de mate waarin Literair Nederland en Jong Literair Nederland gewaardeerd worden, en het geld zelf, waardoor we voort kunnen. Namens alle medewerkers dus zeer veel dank voor uw gulle gaven en uw waardering!! 

We kunnen een jaar op volle kracht vooruit met recenseren van interessante boeken en die onder uw aandacht brengen. U vindt dit belangrijk, maakte u ons duidelijk: naast de interviews met boeiende schrijvers, aansprekende columns, nieuws over literaire activiteiten, de wekelijkse oogst van opvallende boeken en de nieuwsbrieven, kunnen we door met een verband aanbrengen tussen de waardering voor jeugdboeken en die voor andere boeken zodat lezende jeugd doorleest.

Dat wil zeggen…  voor 81,6 %, want we ontvingen €3.362,50 van de € 4.000 die we nodig hebben.

Als u nog niet bijdroeg, maakt u deze verrassing dan compleet? (Dit is hoe dan ook onze laatste brief over dit onderwerp.)
Met nog zo’n 70 tientjes zijn we er! 


Expect nothing. Live frugally on surprise.
Alice Walker

 

Veel dank!

 

Redactie Literair Nederland
Ingrid van der Graaf, Menno Hartman, Daan Lameijer, Carolien Lohmeijer, Anky Mulders

Redactie Jong Literair Nederland
Mohana van den Kroonenberg en Carolien Lohmeijer

 

 

Om Literair Nederland draaiende te houden, zijn wij afhankelijk van vrijwillige bijdragen. U kunt ons steunen via de rode knop. Waarvoor onze hartelijke dank!

Recent

Literair Nederland - 10 jaar geleden

10 juni 2013

Sprookjesachtige bundel tragische lotgevallen
Recensie door Adri Altink

Recensie door Adri Altink 

De wonderlijkste geschiedenis in de debuutbundel van Kerim Göçmen is het titelverhaal. De verteller daarin noemt zichzelf ‘bij gebrek aan een betere benaming een kwelgeest’. Hij is dat geworden na een ‘fatale gebeurtenis’ die hem als baby trof.

Dit delen: