Voorproefje nieuwe romans Minke Douwesz en James Agee

VOORPUBLICATIE MINKE DOUWESZ
Verliefd worden is vrij eenvoudig; de liefde onderhouden kost veel tijd en energie; maar uit elkaar gaan is het moeilijkste wat er is. Dit motief is de leidraad van Weg, de langverwachte tweede roman van Minke Douwesz, die in 2003 succesvol debuteerde met haar roman Strikt. Weg verschijnt op 17 april.

Wilt u deze voorpublicatie thuis ontvangen? Laat hier uw gegevens achter en u krijgt het boekje gratis thuis gestuurd.

VOORPUBLICATIE JAMES AGEE
In Een sterfgeval in de familie verliest de kleine Rufus zijn vader. Op de weg terug van zijn zieke opa, raakt deze in zijn Ford van de weg en sterft. In wat volgt zien we op onnavolgbare wijze de wereld door de ogen van een zesjarige. James Agee beschrijft scherpzinnig wat verlies doet met een kind, met een familie en hoe de wereld er daarna uitziet. Een sterfgeval in de familie verscheen postuum en won onmiddelijk de prestigeuze Pulitzer Prize. Deze roman verschijnt op 24 april.

Wilt u deze voorpublicatie thuis ontvangen? Laat hier uw gegevens achter en u krijgt het boekje gratis thuis gestuurd. (Van Ooschot)

Recent

Literair Nederland - 10 jaar geleden

18 juli 2008

Leven na een moord

Door Pauline van der Lans

Zoals de in het begin van de serie Desperate Housewives overleden Mary Alice Young met een alziende blik de gebeurtenissen in Wisteria Lane weergeeft, zo vertelt in Alice Sebolds roman De wijde Hemel de vermoorde tiener Susie Salmon hoe het haar achterblijvers vergaat.

Lees meer