8 februari 2009

Voorproefje nieuwe romans Minke Douwesz en James Agee

VOORPUBLICATIE MINKE DOUWESZ
Verliefd worden is vrij eenvoudig; de liefde onderhouden kost veel tijd en energie; maar uit elkaar gaan is het moeilijkste wat er is. Dit motief is de leidraad van Weg, de langverwachte tweede roman van Minke Douwesz, die in 2003 succesvol debuteerde met haar roman Strikt. Weg verschijnt op 17 april.

Wilt u deze voorpublicatie thuis ontvangen? Laat hier uw gegevens achter en u krijgt het boekje gratis thuis gestuurd.

VOORPUBLICATIE JAMES AGEE
In Een sterfgeval in de familie verliest de kleine Rufus zijn vader. Op de weg terug van zijn zieke opa, raakt deze in zijn Ford van de weg en sterft. In wat volgt zien we op onnavolgbare wijze de wereld door de ogen van een zesjarige. James Agee beschrijft scherpzinnig wat verlies doet met een kind, met een familie en hoe de wereld er daarna uitziet. Een sterfgeval in de familie verscheen postuum en won onmiddelijk de prestigeuze Pulitzer Prize. Deze roman verschijnt op 24 april.

Wilt u deze voorpublicatie thuis ontvangen? Laat hier uw gegevens achter en u krijgt het boekje gratis thuis gestuurd. (Van Ooschot)

Recent

16 oktober 2017

Nooit meer los van Indië

13 oktober 2017

Leven zonder moeder

Literair Nederland - 10 jaar geleden

22 oktober 2007

Klein boek zonder enige allure
Door Frans

Waarom gaf de commissie – Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek – aan Geert Mak de opdracht om het boekenweekgeschenk 2007 te schrijven? Vermoedelijk vanwege zijn succes met de dikke pil ‘In Europa’. Zou Mak daarom als onderwerp voor zijn boek de Galatabrug, die Europa met Klein-Azië verbindt, gekozen hebben?

Lees meer