Agenda

Utrechts Festival Mooie Woorden in verkleinde vorm dit jaar

Agenda

Festival Mooie Woorden, het festival voor woordkunst en muziek, verkleint zichzelf en wordt daarmee een intiem festival dat zich gedurende het jaar 2013 op uiteenlopende locaties laat zien om nieuwe projecten, jong talent, interessante crossovers en inhoudelijk goed uitgedachte literaire programma’s te maken.

De achtste en vernieuwde editie van het Utrechtse Festival zal plaatsvinden op twee zeer van elkaar verschillende plekken: in het gezellige Theater Aluin en tussen de flamingo’s, konijnen en reuzencactussen in de Intratuin aan de Koningsweg in Utrecht. Zaterdag 16 en zondag 17 februari kunnen bezoekers op deze twee locaties terecht voor optredens van schrijvers, dichters en muzikanten.

Nieuwe en gevestigde schrijvers zullen in groten getale dit grensverkennende culturele festival bestormen. Tussendoor en langs de lijnen zal er ook diverse muziek ten gehore worden gebracht. In het verleden beklommen onder andere Kim Janssen, Spinvis en I Am Oak het podium van Festival Mooie Woorden. Ook Ronald Giphart, Joost Zwagerman en Tommy Wieringa waren in het verleden aanwezig.

Door een divers aanbod, zal er voor elke liefhebber van cultuur iets te doen zijn in het weekend van 16 en 17 februari 2013.