Theater: Momo en de tijdspaarders

Fantasierijke muziektheatervoorstelling voor de hele familie naar het gelijknamige boek van Michael Ende (o.a. ‘The Neverending Story’).

Vanavond 19 februari in de Toneelschuur in Haarlem, 19.30 uur.

De wereld raakt steeds meer in de ban van de grijze mannen die grijze koffertjes dragen en grijze sigaren roken. Met hun grijze stem overtuigen ze steeds meer mensen ervan dat ze tijd moeten sparen bij de Tijd-Spaarbank. Het rare is: hoe meer tijd de mensen sparen, hoe minder ze lijken te hebben. Maar er is één iemand waarop de grijze mannen geen grip lijken te krijgen, Momo. Samen met de schildpad Cassiopeia, die een half uur in de toekomst kan kijken, en professor Hora, probeert ze de gestolen tijd terug te vinden. Momo en de tijdspaarders is ontzettend spannend muziektheater over een groot en toch alledaags geheim: tijd. Met zes acteurs, slagwerkers, een cellist, volop live muziek, liedjes en tekst gebaseerd op het boek van Michael Ende, belooft Momo en de tijdspaarders net zo spetterend te worden als eerdere succesvolle producties van Het Filiaal: ‘Assepoes’ en ‘Katharina Katharina in het ganzenbord’. (Toneelschuur)

Kijk voor meer info op www.het-filiaal.nl.

Recent

22 februari 2018

Boek van een ramp

19 februari 2018

Spiegels van de tijd

Literair Nederland - 10 jaar geleden

25 februari 2008

Indrukwekkend verhaal

Door Bernadet

De overgave is na De zwarte met het witte hart en Een schitterend gebrek de derde historische roman van Arthur Japin die een mengeling is van fictie en non-fictie. Het verhaal is gebaseerd op de geschiedenis van Cynthia Ann Parker (zij staat ook op de voorkant van het boek) Als kind groeide zij op bij de familie Parker die na een lange reis vol beproevingen een nieuw bestaan probeerden op te bouwen in Texas.

Lees meer