Nieuw boekentijdschrift: INKT!

Er is een gloednieuw boekentijdschrift verschenen: INKT! 64 pagina’s leesplezier met een gevarieerd aanbod van artikelen.

Onder de medewerkers zijn tal van bekende namen, zoals Lydia Rood, Menno Wigman, Simon Vinkenoog. Robbert Dijkgraaf, Dirk Leyman, Siegfried Woldhek, Edward van Cuilenborg, Theodor Holman, Geert de Weyer en vele anderen.
Een greep uit het eerste nummer: – Interview Arnon Grunberg – Menno Wigman in de bajes – Theroux retour – Robbert Dijkgraaf zoekt reisleiders – Ilja Gort alias Charles Bukowski – Daan Stoffelsen over dode witte mannen – Vinkenoog en Gustav Meyrink – Multatuli’s geldnood – Van der Vegt vraagt uitstel van executie – Prantl’s poëzie – Winkeldagboek – Woldhek tekent Arnon Grunberg – Leyman’s letterwerk – Heeft Maarten ‘t Hart een writer’s block? – e.v.a..

Boekwinkeltjes.nl heeft aan Vincent van de Vrede gevraagd om het leukste boekenblad van de Lage Landen te maken. Het resultaat mag er zijn… want juist in deze moeilijke tijden verdient het tweedehands en nieuwe boek alle aandacht! Nieuwsgierig? Neem dan nu een abonnement op INKT! of bestel het eerste nummer!

abonnement: http://www.inktglossy.nl/index.php?id=abonnement
los nummer: http://www.inktglossy.nl/index.php?id=nabestellen
Bezoek ook eens onze website: www.inktglossy.nl.

(bron: inktglossy.nl)

Recent

17 januari 2018

Rusland, mijn Rusland

12 januari 2018

Voelen met verstand

Literair Nederland - 10 jaar geleden

21 januari 2008

Een verhalendebuut
door Bernadet

Het blijft altijd lastig een verhalenbundel te bespreken hoewel door deze verhalenbundel een rode draad loopt. Op de flaptekst staat: De personages in deze verhalen treden elke dag de wereld monter tegemoet, om dan altijd weer te ontdekken dat het leven tegenstrijdige eisen stelt. De situaties waarin ze terechtkomen zijn verwarrend – tragisch voor hen, vaak hilarisch voor de lezer.

Lees meer