15 mei 2009

Nieuw boekentijdschrift: INKT!

Er is een gloednieuw boekentijdschrift verschenen: INKT! 64 pagina’s leesplezier met een gevarieerd aanbod van artikelen.

Onder de medewerkers zijn tal van bekende namen, zoals Lydia Rood, Menno Wigman, Simon Vinkenoog. Robbert Dijkgraaf, Dirk Leyman, Siegfried Woldhek, Edward van Cuilenborg, Theodor Holman, Geert de Weyer en vele anderen.
Een greep uit het eerste nummer: – Interview Arnon Grunberg – Menno Wigman in de bajes – Theroux retour – Robbert Dijkgraaf zoekt reisleiders – Ilja Gort alias Charles Bukowski – Daan Stoffelsen over dode witte mannen – Vinkenoog en Gustav Meyrink – Multatuli’s geldnood – Van der Vegt vraagt uitstel van executie – Prantl’s poëzie – Winkeldagboek – Woldhek tekent Arnon Grunberg – Leyman’s letterwerk – Heeft Maarten ‘t Hart een writer’s block? – e.v.a..

Boekwinkeltjes.nl heeft aan Vincent van de Vrede gevraagd om het leukste boekenblad van de Lage Landen te maken. Het resultaat mag er zijn… want juist in deze moeilijke tijden verdient het tweedehands en nieuwe boek alle aandacht! Nieuwsgierig? Neem dan nu een abonnement op INKT! of bestel het eerste nummer!

abonnement: http://www.inktglossy.nl/index.php?id=abonnement
los nummer: http://www.inktglossy.nl/index.php?id=nabestellen
Bezoek ook eens onze website: www.inktglossy.nl.

(bron: inktglossy.nl)

Recent

16 oktober 2017

Nooit meer los van Indië

13 oktober 2017

Leven zonder moeder

Literair Nederland - 10 jaar geleden

22 oktober 2007

Klein boek zonder enige allure
Door Frans

Waarom gaf de commissie – Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek – aan Geert Mak de opdracht om het boekenweekgeschenk 2007 te schrijven? Vermoedelijk vanwege zijn succes met de dikke pil ‘In Europa’. Zou Mak daarom als onderwerp voor zijn boek de Galatabrug, die Europa met Klein-Azië verbindt, gekozen hebben?

Lees meer