Katherine Howe over The Lost Book of Salem

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=0grasSZVjCk;autoplay=0 300 250]
Katherine Howe over The Lost Book of Salem (Het verloren boek van Salem)

steun-ons@2x

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief. Geef hieronder uw emailadres op:

Oefening

Zaterdagnacht daalde de buitentemperatuur tot 6 graden. Waar de warmte van de zomerdagen (bij een afwezigheid van 16 dagen) nog steeds in huis te voelen was, drong nu de kou naar binnen. Het was drie uur in de nacht toen ik wakker werd van een razend hart. Ik bleef stil liggen, heel stil, alsof er een muis in de kamer was, die als ik maar stil bleef, vanzelf zou verdwijnen. Ondertussen overwoog ik mijn mogelijkheden, ik koos niet voor paniek. Verbazing mocht, lang was er geen sprake geweest van onrust, hield het hart zich aan de regels. Ik bewoog bedachtzaam naar de rand van het bed, ging zitten. Bedacht hoe verstandig het van me was geweest als het voorgeschreven medicijn binnen handbereik zou zijn. Ik nam een boek van het tafeltje naast me, ging op blote voeten de trap af. In de gangkast zocht ik het doosje tabletten. Herinnerde me niet meer hoe ze eruit zien. Dan vind ik een doosje met vier tabletten, ik denk dat het de goede zijn.

 

Lees meer