Jong Literair Nederland

Een oproep

Literair Nederland is bezig met het opzetten van Jong Literair Nederland. Dat staat nu in de steigers en we zijn op zoek naar recensenten die enthousiast worden van goede kinderboeken en zin hebben om die te recenseren. Ben jij bekend in de kinderboekenwereld? Lees je kinderboeken? Zou je zelf kinderboeken willen recenseren, of ken je mensen die dit kunnen en willen, of die op een andere manier behulpzaam zouden kunnen zijn? Laat het ons weten.

Wij horen graag van je als je denkt iets voor ons te kunnen betekenen.

Mail ons: mohana@literairnederland.nl of carolien@literairnederland.nl

Met vriendelijke groet,

Mohana van den Kroonenberg, (kinderboeken)schrijver en boekverkoper
Carolien Lohmeijer, redacteur Literair Nederland

Om Literair Nederland draaiende te houden, zijn wij afhankelijk van vrijwillige bijdragen. U kunt ons steunen via de rode knop. Waarvoor onze hartelijke dank!

Recent

Literair Nederland - 10 jaar geleden

16 april 2014

'Wie iets van België wil begrijpen, moet beginnen met het lezen van dit boek’. ‘Wie iets van België wil begrijpen, moet beginnen met het lezen van dit boek’.
Recensie door Huub Bartman

De Duitse militaire gouverneur-generaal in Brussel, Moritz Freiherr von Bissing, was, aldus de Amerikaanse gezant, de kwaadste niet, maar hij besefte in het geheel niet op welke perverse basis zijn gezag was gestoeld, en hij bezag de Belgen met de blik van ‘de directeur van een heropvoedingsgesticht’.

Dit delen: