Interview met Elif Shafak, bestverkopende vrouwelijke Turkse schrijfster

Elif Shafak praat met Gaby Wood bij de English PEN Literary Cafe tijdens de London Book Fair 2013.

steun-ons@2x

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief. Geef hieronder uw emailadres op:

Een stem vinden

Ik heb me eraan gehouden en alle  boeken gelezen die ik in mijn Zomerrubriek noemde. Op de boot in de Noorse fjorden het voor de hand liggende Nooit meer slapen van W.F. Hermans.  Ook deed ik aan contrapuntisch lezen: een boek in het kader van O’s (Ophra’s 2018 Boek Club Selectie aan boord van de Holland America Line). Namelijk American Marriage van Tayari Jones, dat deze week zal verschijnen in Nederlandse vertaling. Het is een boek, zoals iemand zei tijdens de bespreking  met zo’n twintig andere lezeressen (!), dat je binnenvoert in de wereld van Afro-Amerikanen.

Lees meer