Een sport-bh is goed voor de gezondheid, ook in ruststand

Ingezonden bericht

Als je gaat sporten dan wil je sportkleding aan die comfortabel zit. Dat geld ook voor een Sport-bh. Vooral als je een tijdje rustig zit en bijvoorbeeld een boek leest. Een sport-bh is goed voor je gezondheid omdat die ervoor zorgt dat je borsten strakker in de bh zitten. Je kunt sporten en bewegen zoveel als je maar wilt, maar ook rustig ergens zitten zonder dat je last van je borsten hebt.

Waarom een sport-bh belangrijk is voor je gezondheid?

Een goede sportoutfit is van groot belang voor sporters. De sportoutfit moet kunnen ademen en snel drogen. De sport-bh zorgt hier ook voor. Een gewone bh rekt niet mee en ademt niet maar is ook niet gemaakt voor transpiratie. Een sport-bh zal dit wel doen.

Het is gewoon een must voor elke sporter omdat een sport-bh met de bewegingen meegaat en de borsten op de plaats houdt. Een sport-bh is verkrijgbaar voor iedereen. De Balconette bh is een sport-bh die aan alle eisen voldoet. Het maakt niet uit of je kleine of grote borsten hebt. De sport-bh zal zich altijd aanpassen aan je lichaam. De sport-bh heeft geen beugel waardoor die comfortabel zit.

De brede banden op de sport-bh zorgen voor comfort op je schouders. Je hebt minder last stuiterende borsten tijdens het sporten. De kans dat je nekpijn of schouderpijn krijgt is minder. Als je een sport-bh gaat gebruiken tijdens je work-out kun je het beste deze vaker wisselen dan een gewone bh.

Het wiebelen van de borsten in een gewone bh kan pijnlijk zijn en door een sport-bh te gebruiken wordt dit een stuk minder. Je krijgt door de sport-bh meer gecontroleerde bewegingen. Ze bewegen mee met bewegingen die je doet met je lichaam.

Hoe ziet een Bralette-bh eruit?

Een Bralette-bh is niet voorgevormd en heeft geen beugels. Als je een Bralette-bh draagt heb je het gevoel dat je niets draagt zo comfortabel zit de bh. De Bralette-bh lijkt niet echt op een bh. Je zou kunnen zeggen dat het een top is met een bh look. De Bralette-bh zit comfortabel en voelt licht aan.

De Bralette-bh krijg je in verschillende kleuren. Je kunt de Bralette gemakkelijk combineren met je normale kleding. Je zou niet eens zeggen dat het een bh is. De Bralette mag gerust gezien worden. Het lijkt net een topje dat je aan hebt. De Bralette voelt zacht aan op je lichaam.

Een mooie voedings-bh voor alle moeders

Je bent net bevallen van je kindje. Dat betekent in de meeste gevallen dat je borstvoeding geeft. Natuurlijk wil je als moeder ook er mooi uit zien en leuke lingerie hebben. Als je jouw kindje borstvoeding geeft wil je een bh die er leuk uitziet. Je kunt dan kiezen voor een voedings-bh.

De mooie bh speciaal gemaakt voor mama’s, zorgen ervoor dat je overal je kindje kan voeden. De prachtige voedings-bh mag overal gezien worden. Als pas geworden mama mag je jouw vrouwelijkheid nog meer laten zien. De voedings-bh ziet er mooi uit en lijkt amper op een voedings-bh.

Een voedingsbh heeft een beugel en bied genoeg ondersteuning voor je borsten. In de zwangerschap worden borsten voller. De voedings-bh kun je krijgen tot cupmaat J.

Er zal dus altijd een voedings-bh erbij zitten voor jou. Met een voedings-bh onder je kleding ben je altijd goed gekleed. Je krijgt deze in moderne looks en lijken bijna op normale lingerie. De voedings-bh’s zijn heel fijn om te dragen.