Ingezonden berichten

Een andere manier van lezen

Lezen is iets wat veel mensen heerlijk vinden om te doen. Je kunt goed verdwalen in een boek.
Lezen is ook fijn als je je even af wilt sluiten van de rest van de wereld. Voor veel mensen is dit dan ook de fijnste manier om van literatuur te genieten.

Lees meer

Hoe vind ik een goed boek?

Als je het heerlijk vindt om te lezen, is het vinden van een goed boek soms nog best een klus. Boeken zijn erg veelzijdig. Daarom is het vinden van een goed boek niet altijd makkelijk om te doen. Als je prettige literatuur wilt hebben om te lezen, is het daarom handig om te weten hoe je een goed boek kunt vinden.

Lees meer

Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van het laatste nieuws!

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Of het nu gaat om politiek, economie, sport of cultuur, het is cruciaal om te weten wat er in de wereld gebeurt. Maar in onze drukke levens kan het soms lastig zijn om tijd te vinden om de nieuwsberichten te lezen.

Lees meer

Wat maakt de wereld van boeken zo bijzonder?

Boeken zijn een onmisbaar onderdeel van onze samenleving en bieden een bron van kennis, inspiratie en vermaak. Of je nu houdt van romans, poëzie, non-fictie of kinderboeken, er is altijd wel iets te vinden dat bij jouw interessegebied past. Maar wat maakt de wereld van boeken zo bijzonder?

Lees meer

De voordelen van een e-reader

Ingezonden bericht

Een e-reader is een apparaat waarmee je elektronische boeken kunt lezen. Het is een draagbaar apparaat dat veel weg heeft van een tablet, maar meestal is het kleiner en lichter en is het speciaal ontworpen voor het lezen van boeken.

Lees meer

Vijf tips voor de perfecte thuisbibliotheek 

Ingezonden bericht

Voor boekenwurmen is het creëren van een thuisbibliotheek de ultieme droom. Je hebt een privéplek in je huis nodig, waar je urenlang kunt wegkruipen en kunt verdwalen in een lekker  boek. Deze bibliotheek moet in overeenstemming zijn met je smaak en interieur, daar moet je rekening mee houden als je dunpleister gaat kiezen voor deze ruimte.

Lees meer

Vijf redenen waarom een boek het perfecte kraamcadeau is!

Ingezonden bericht

Kraamcadeaus worden vaak gegeven aan pasgeborenen en hun ouders door vrienden, familie of collega’s. Het is een geweldige manier om iemand te laten weten dat je aan hen denkt en dat je blij bent met hun nieuwe aanwinst.

Lees meer

Met behulp van een SEO bureau verdien je meer geld als je een eigen bedrijf hebt

Ingezonden bericht

Ben je helemaal gek van marktplaats en verkoop je daar veel tweedehands dan is het echt je passie. Ben je niet zo’n verzamelaar of schrijf je zelf de leukste blogs over de de spullen die je allemaal tijdens je speurtochten in kringloopwinkels hebt gevonden, dan kun je met deze hobby zeker iets bijverdienen.

Lees meer

Vijf toepassingen van communicatieve vaardigheden

Ingezonden bericht


De meest cruciale levensvaardigheid is waarschijnlijk het vermogen om effectief te communiceren. Het is wat het voor je mogelijk maakt om met anderen te communiceren en te begrijpen wat zij tegen je zeggen.

Lees meer

Hoe vind je een rustige vloer voor tijdens het lezen

Ingezonden bericht

Als je graag leest, is het fijn om dit in een rustige omgeving te kunnen doen. Eén van de belangrijke dingen voor een rustige omgeving is de vloer. Het hoeft gelukkig niet lastig te zijn om een geschikte vloer te vinden.

Lees meer

Alicante: ode aan dichter Miguel Hernández

Ingezonden bericht

De zomer is in aantocht en voor liefhebbers van Spaanse literatuur is er een hele bijzondere reden voor een vakantie in Alicante. Eén van de grootste dichters die Spanje ooit kende was namelijk Miguel Hernández en hij werd geboren in Orihuela (Alicante).

Lees meer

De beste manieren om geld te verdienen via internet

Ingezonden bericht

Het klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk: geld verdienen met online werkzaamheden. Toch zijn veel mensen hier ook erg huiverig voor, aangezien niet alles op het internet even betrouwbaar is. Het klinkt ook misschien wel te goed om waar te zijn, om lekker vanuit huis bij te kunnen verdienen.

Lees meer