In a strange room – Damon Galgut


Zuid-Afrikaanse schrijver Damon Galgut over zijn laatste boek: In een vreemde kamer

 

Zie ook: >https://www.literairnederland.nl/2011/06/10/recensie-in-een-vreemde-kamer-damon-galgut

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief. Geef hieronder uw emailadres op:

Handgeschreven briefje

Tot anderhalf jaar geleden leefde ik een tamelijk voorspelbaar leven. Ik ging vijf dagen per week naar kantoor en twee tot drie keer per jaar op vakantie. Als iemand mij toen had verteld dat de wereld op het punt stond te worden getroffen door een pandemie waardoor de wereld tijdenlang in lockdown zou gaan, onbelemmerd reizen niet meer mogelijk zou zijn en ik met een groep van zeven andere mensen een antiquarische boekhandel zou bestieren, dan zou ik die persoon voor gek hebben versleten. 

Lees meer