Gezocht: nieuwe schrijvers, nieuwe verhalen, nieuwe vormen

Nieuwe Types zoekt dichters, slammers, reisverhalenvertellers, illustrators, essayisten, columnisten, graphic novelisten, filosofen, briefschrijvers en andersoortige schrijvers. Voel je je aangesproken? Dan is Nieuwe Types op zoek naar jou. 

Tijdens het Literair festival Nieuwe Types dat van 1 t/m 31 maart online wordt opgevoerd,  wordt er speciaal voor het festival een papieren afgeleide van het online platform notulenvanhetonzichtbare.nl gemaakt.
Daarvoor worden tekstuele én visuele bijdragen voor deze Losbladige Notulen gevraagd van nog niet gedebuteerden.

Dus, nog niet gedebuteerd? Maak dan een tekst en/of beeld in een genre naar keuze en creëer iets dat alleen jij zou kunnen maken. Stuur het uiterlijk woensdag 17 maart naar [email protected] .

Dit zijn de richtlijnen:
Nog niet gedebuteerd
Deadline  woensdag 17 maart
De vorm is vrij (tekst en/of beeld)
Maximaal 1 A4
In Times New Roman, lettergrootte 12.

Stuur een korte bio (80-100 woorden) en een portretfoto (minimaal 300 dpi) van jezelf mee.

 

NB: Je tekst wordt geredigeerd en een ontwerper zal de opmaak verzorgen.

 

 

Recent

16 september 2021

De kracht van fictie

Literair Nederland - 10 jaar geleden

19 september 2011

Recensie door: Laura Schans
Recensie door Laura Schans

Dwaalsporen

Aan de titel is het al af te lezen: dit is een boek over de liefde. De flaptekst verraadt nog iets meer: dit boek gaat over de liefde tussen Melle en Fee. ‘Volgens haar vriend Melle zijn grote liefdes het gevolg van overmacht. Van gemiste treinen, vergeten afspraken en vreemde ongelukjes. Fee gelooft niet in overmacht. Een afspraak is een afspraak, treinen mist ze nooit en ongelukjes overkomen je alleen als je niet goed uitkijkt.’ Laat het duidelijk zijn: dit boek gaat over liefde en over botsende overtuigingen.

Lees meer