Agenda

Extaze in Pulchri

Op donderdag 13 september 2012 wordt in de Haagse Pulchri Studio het vierde nummer van het literaire tijdschrift Extaze gepresenteerd. Eén van de deelnemers is Heleen Rippen, recensent van Literair Nederland.
Extaze  is een literair kwartaalschrift, gemaakt door een Haagse redactie en met veel aandacht voor literair en beeldend werk van Haagse schrijvers en kunstenaars. Maar ook auteurs van buiten de stad zijn welkom in het blad.

Het wordt een avond met literatuur en muziek:
Annelie David (gedichten) met Vincent Houdijk (vibrafoon)
Heleen Rippen (verhaal over Annifrid en Abba) met aansluitend Ronnie Krepel (gitaar) met eigen bewerkingen van Abba-nummers.
Zimihc, poëzie en muziek door de band van Rob H. Bekker (zang en gitaar). Met Appie Alferink (gitaar), Roland Kip (bas), Frans-Willem Korsten (percussie).
Column Mischa van den Brandhof en kort verhaal.
Muziek en literatuur op film, gepresenteerd door Fenno Werkman
Schickx, muziek met literaire teksten door het trio van Joris Schiks (zang) met Joost Schreuders (piano) en Bosz de Kler (accordeon)

presentatie: Cor Gout

Extaze organiseert in samenwerking met Pulchri Studio ieder kwartaal een literair café onder de titel ‘Extaze in Pulchri’. Bij die gelegenheden zal telkens een nieuwe uitgave van Extaze gepresenteerd worden.

Datum: 13 september 2012
Aanvang: 20.00 uur
Kosten: gratis
Adres: Pulchri Studio, Lange Voorhout 15, Den Haag