Exclusieve korting op het nieuwe boek van Geert Kimpen

Als bezoeker van Literair Nederland krijgt u een exclusieve korting van 2,50 euro op de nieuwe Geert Kimpen, Stap voor Stap. In plaats van 12,50 betaalt u slechts 10 euro! De actie is geldig in elke boekhandel tot en met 10 september 2009.

In Stap voor stap van wens naar werkelijkheid vertelt Geert Kimpen hoe hij via de kabbala de Tien Wetten van de Creatie ontdekte. Wetten waarmee niet alleen het universum tot stand kwam, maar die ook gelden voor alles wat in het leven tot bloei komt. Met veel vaart en humor laat hij aan de hand van zijn eigen levensverhaal zien hoe deze levensprincipes werken. Zijn lang gekoesterde wens ? schrijver worden ? kwam uit. Met dit boek, vol praktische opdrachten, inspiratie en voorbeelden, heb ook jij nu alle mogelijkheden om je droom te realiseren…

Wat is er van mijn wens uitgekomen? Ik kan alleen maar zeggen: alles! Alles is veranderd!’ ? een van de vele lezers die met dit boek aan de slag gingen.

Hoe werkt de actie?
Print onderstaande kortingsbon uit en ga ermee naar de boekhandel. De bon is ook geldig als je het boek bestelt via www.geertkimpen.com. Kopieer dan deze bon, en plaats hem in het veld ‘verzoek’. De actie is geldig tot en met 10 september 2009.

————————————————————————————————————————————————-

KORTINGSBON
Als bezoeker van Literair Nederland krijgt u 2,50 euro korting op Stap voor stap van wens naar werkelijkheid van Geert Kimpen. In plaats van 12,50 betaalt u slechts 10 euro. Geldig in elke boekhandel.

Actienummer: 90164224
ISBN: 9789029571401

————————————————————————————————————————————————-

www.geertkimpen.com

Recent

Literair Nederland - 10 jaar geleden

18 juli 2008

Leven na een moord

Door Pauline van der Lans

Zoals de in het begin van de serie Desperate Housewives overleden Mary Alice Young met een alziende blik de gebeurtenissen in Wisteria Lane weergeeft, zo vertelt in Alice Sebolds roman De wijde Hemel de vermoorde tiener Susie Salmon hoe het haar achterblijvers vergaat.

Lees meer