Agenda

Eerste Nederlandse Indepedent Bookstore Day

Wat is een Indepedent Bookstore Day? En hadden we die al eerder in Nederland? Nee dus. Komende zaterdag is de eerste Independent Bookstore day; een dag waarop de zelfstandige boekhandel een feestje viert. In ruim 140 boekhandels, verspreid over het hele land, worden boek- en schrijvers acties gehouden. Van auteurs als Adriaan van Dis en Vrouwkje Tuinman tot debutanten als Lieke Kézér en Marijn Sikken;  van Paul van Loon tot bbq-held Jord Althuizen en ga zo maar door.
Ook zijn er vele speciale boek-uitgaven die alleen op Bookstore day te koop zijn. Het gaat om veertien exclusieve publicaties, van onder andere Ilja Leonard Pfeijffer en Jan van Mersbergen, en gesigneerde exemplaren van bijvoorbeeld Sonja Barend, Herman Koch, Tony Crabbe en Tim Hoffman. Waarbij veel bijzondere boeken in prijs zijn verlaagd.

 

Namens uitgeverij Cossee geven zeven auteurs acte de présence tijdens deze Bookstore day.

Op deze kaart zijn alle deelnemende boekhandels en hun programma te vinden (de programma’s worden dagelijks aangevuld). Is er één auteur die je zeker weten wilt zien, al moet je er voor naar de andere kant van het land? Dan vind je hier in welke boekhandel je moet zijn.

 

 

Let op: alle optredens zijn onder voorbehoud.

 

 

29 april 2017
Aanvang: Hele dag
Door het hele land