Mooie discussie tussen de onlangs overleden John Berger en Susan Sontag over Storytelling

Prachtige Tv uitzending in de jaren tachtig, toen er nog zendtijd was voor zulke, ontledende gesprekken.

steun-ons@2x

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief. Geef hieronder uw emailadres op:

Hoe verdwaal je

Ik was in Den Haag en haalde op de fiets het jongste zoontje van mijn dochter van school. De school lag in de buurt van de Gerrit Kasteinstraat, ik kwam vanuit Mariahoeve. Ik peddelde vrolijk over de fietspaden, stak de juiste kruispunten over en nam de goede afslagen. Tot ik ergens de verkeerde nam. Het duurde even voor het tot me doordrong dat de weg me vreemd was. De bocht die ik nam, ging stadswaards terwijl ik richting zee moest. De zee lag rechts. Tot zover mijn geografische inschattingen. Ik minderde vaart, reed een bruggetje over. Hoe lang kun je een eenmaal ingeslagen pad blijven volgen? Toen ik een bord met Landgoed Clingendael zag, wist ik dat ik verkeerd zat.

Lees meer