Donateursactie Literair Nederland een succes

Beste bezoeker van onze site,

 

In de afgelopen weken hebben we veel positieve reacties ontvangen op onze donateursactie. Er kwamen donaties van 5, 10, 25, 50 tot 100 euro binnen, met een totaal van € 1.897,-! Wij zijn geweldig blij met dit resultaat en kunnen hiermee een deel van onze onkosten financieren. 

Zo kunnen wij ervoor blijven zorgen dat Literair Nederland een boeiend platform blijft dat, waar het voor de kranten steeds lastiger wordt, alle ruimte biedt om ook minder bekende schrijvers en minder courante genres aandacht te geven. We blijven recensies plaatsen, hebben aandacht voor literair tijdschriften, tweewekelijks een column, fotosyntheses en interviews publiceren. En bovenal, u kunt ons gratis blijven bezoeken!

 

Doneren kan nog

Voor wie nog niet de mogelijkheid heeft gehad te doneren maar dit wel wil doen, klik op de rode button! En kijk ook eens naar de mogelijkheid maandelijks een kleine bijdrage te doneren!

 

Rechtstreeks doneren kan door uw bijdrage te storten op rekeningnummer NL95 INGB 0651 3517 58 t.n.v. Literair Nederland, o.v.v. donatie.

 

[donatie-knop]

 

Adverteren op Literair Nederland

Advertenties plaatsen is ook een manier waarmee u ons kunt helpen. Wij zijn op zoek naar iemand die ons als acquisiteur zou kunnen helpen. Wilt u zelf adverteren op Literair Nederland?
Laat het ons weten en neem contact op met carolien@literairnederland.nl
Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

 

 

 

 

Veel dank en een goed boekenjaar!

 

Namens de redactie,

Ingrid van der Graaf

 

 

Om Literair Nederland draaiende te houden, zijn wij afhankelijk van vrijwillige bijdragen. U kunt ons steunen via de rode knop. Waarvoor onze hartelijke dank!

Recent

26 december 2023

Beste boeken van 2023

26 december 2023

Een oeverloos bestaan

Literair Nederland - 10 jaar geleden

06 januari 2014

Een boer met een bibliotheek Een boer met een bibliotheek
Recensie door Adri Altink

Al op de eerste pagina legt Benno Bernard treffend uit waarom hij een landjonker is: ‘Gezonde buitenlucht snuif ik met welbehagen op; ik boots hier op mijn bekoorlijke platteland tussen voormalige boeren de voormalige landadel na. Daartoe bewoon ik een oud boerderijtje, cultiveer elf are grond en koester vele anachronistische inzichten, die muf ruiken in de neus van mijn tijdgenoten.’

Wie deze zinnen na lezing van het hele Dagboek (het bestrijkt de periode van 2008 tot de eerste dagen van 2013) nog eens terugpakt, merkt hoe kernachtig dat zelfportret is.