Donateursactie Literair Nederland een succes

Beste bezoeker van onze site,

 

In de afgelopen weken hebben we veel positieve reacties ontvangen op onze donateursactie. Er kwamen donaties van 5, 10, 25, 50 tot 100 euro binnen, met een totaal van € 1.897,-! Wij zijn geweldig blij met dit resultaat en kunnen hiermee een deel van onze onkosten financieren. 

Zo kunnen wij ervoor blijven zorgen dat Literair Nederland een boeiend platform blijft dat, waar het voor de kranten steeds lastiger wordt, alle ruimte biedt om ook minder bekende schrijvers en minder courante genres aandacht te geven. We blijven recensies plaatsen, hebben aandacht voor literair tijdschriften, tweewekelijks een column, fotosyntheses en interviews publiceren. En bovenal, u kunt ons gratis blijven bezoeken!

 

Doneren kan nog

Voor wie nog niet de mogelijkheid heeft gehad te doneren maar dit wel wil doen, klik op de rode button! En kijk ook eens naar de mogelijkheid maandelijks een kleine bijdrage te doneren!

 

Rechtstreeks doneren kan door uw bijdrage te storten op rekeningnummer NL95 INGB 0651 3517 58 t.n.v. Literair Nederland, o.v.v. donatie.

 

[donatie-knop]

 

Adverteren op Literair Nederland

Advertenties plaatsen is ook een manier waarmee u ons kunt helpen. Wij zijn op zoek naar iemand die ons als acquisiteur zou kunnen helpen. Wilt u zelf adverteren op Literair Nederland?
Laat het ons weten en neem contact op met carolien@literairnederland.nl
Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

 

 

 

 

Veel dank en een goed boekenjaar!

 

Namens de redactie,

Ingrid van der Graaf

 

 

Om Literair Nederland draaiende te houden, zijn wij afhankelijk van vrijwillige bijdragen. U kunt ons steunen via de rode knop. Waarvoor onze hartelijke dank!

Recent

18 juli 2024

Een duivelspact

Literair Nederland - 10 jaar geleden

07 augustus 2014

Ondertussen in Rusland Ondertussen in Rusland
Recensie door Maarten Buser

In mijn nieuwsoverzicht op facebook was Alles is slecht  een tijdje een geregeld opduikend gespreksonderwerp, vooral in updates van dichters rond Perdu (Poëzietheater in Amsterdam). Uit die berichtgeving ontstond er een beeld van Medvedev als een soort cultfiguur met opvallende ideeën over auteurschap.

Dit delen: