Donateursactie Literair Nederland 2e ronde!

Door Ingrid van der Graaf


Beste bezoeker van onze site,

Vorige week zijn wij een donateursactie gestart en hebben  inmiddels verschillende bedragen, variërend van 5,- 10,-, 25-, 50,- tot 100,- euro met een totaal van bijna 1000,- euro mogen ontvangen. Wij zijn zeer verrast en blij met zoveel gulle gevers, onze dank is dan ook groot! 

Vorige week schreef ik u over een spontane donatie die we van een van onze bezoekers van Literair Nederland mochten ontvangen. Deze week wil ik u vertellen over een Belgische bibliothecaresse die ons een gift overmaakte en vertelde dat zij voor haar werk al jaren gebruik maakt van onze website. Als verantwoordelijke voor de afdeling fictie van een Brusselse bibliotheek kan zij mede op basis van de besprekingen op Literair Nederland een breed kwaliteitsassortiment aan literatuur samenstellen. 

Boekenbranche

Het is goed te weten dat Literair Nederland ook de professionals in de boekenbranche bedient. Dus bent u schrijver, bibliothecaris, werkzaam bij een uitgeverij of boekhandel, misschien kunt u ons ook een handje helpen door een donatie te doen. 

Want alle medewerkers van Literair Nederland doen hun werk onbezoldigd. Bovenal willen we dat Literair Nederland een gratis te bezoeken platform blijft, altijd! 

Bent u een regelmatige bezoeker van Literair Nederland en heeft u belangstelling voor literatuurkritieken, leest u graag interviews, columns en beschouwingen, helpt u ons dan met een donatie.
Donaties zijn een belangrijk middel voor ons om door te kunnen gaan met het werk dat wij sinds de start in 2003 met zoveel plezier voor u doen!

Wilt u een bedrag, en werkelijk, alle kleine beetjes helpen, aan Literair Nederland doneren, druk dan op de ‘steun ons’ knop. 

[donatie-knop]

 

Uiteraard kunt u ook rechtstreeks storten op rekeningnummer: NL95 INGB 0651 3517 58 t.n.v. Literair Nederland, o.v.v. donatie.

 

Veel dank!
en hartelijke groet,

 

Ingrid van de Graaf
hoofdredacteur

 

 

Om Literair Nederland draaiende te houden, zijn wij afhankelijk van vrijwillige bijdragen. U kunt ons steunen via de rode knop. Waarvoor onze hartelijke dank!

Recent

26 december 2023

Beste boeken van 2023

26 december 2023

Een oeverloos bestaan

Literair Nederland - 10 jaar geleden

06 januari 2014

Een boer met een bibliotheek Een boer met een bibliotheek
Recensie door Adri Altink

Al op de eerste pagina legt Benno Bernard treffend uit waarom hij een landjonker is: ‘Gezonde buitenlucht snuif ik met welbehagen op; ik boots hier op mijn bekoorlijke platteland tussen voormalige boeren de voormalige landadel na. Daartoe bewoon ik een oud boerderijtje, cultiveer elf are grond en koester vele anachronistische inzichten, die muf ruiken in de neus van mijn tijdgenoten.’

Wie deze zinnen na lezing van het hele Dagboek (het bestrijkt de periode van 2008 tot de eerste dagen van 2013) nog eens terugpakt, merkt hoe kernachtig dat zelfportret is.