Donateursactie Literair Nederland 2e ronde!

Door Ingrid van der Graaf


Beste bezoeker van onze site,

Vorige week zijn wij een donateursactie gestart en hebben  inmiddels verschillende bedragen, variërend van 5,- 10,-, 25-, 50,- tot 100,- euro met een totaal van bijna 1000,- euro mogen ontvangen. Wij zijn zeer verrast en blij met zoveel gulle gevers, onze dank is dan ook groot! 

Vorige week schreef ik u over een spontane donatie die we van een van onze bezoekers van Literair Nederland mochten ontvangen. Deze week wil ik u vertellen over een Belgische bibliothecaresse die ons een gift overmaakte en vertelde dat zij voor haar werk al jaren gebruik maakt van onze website. Als verantwoordelijke voor de afdeling fictie van een Brusselse bibliotheek kan zij mede op basis van de besprekingen op Literair Nederland een breed kwaliteitsassortiment aan literatuur samenstellen. 

Boekenbranche

Het is goed te weten dat Literair Nederland ook de professionals in de boekenbranche bedient. Dus bent u schrijver, bibliothecaris, werkzaam bij een uitgeverij of boekhandel, misschien kunt u ons ook een handje helpen door een donatie te doen. 

Want alle medewerkers van Literair Nederland doen hun werk onbezoldigd. Bovenal willen we dat Literair Nederland een gratis te bezoeken platform blijft, altijd! 

Bent u een regelmatige bezoeker van Literair Nederland en heeft u belangstelling voor literatuurkritieken, leest u graag interviews, columns en beschouwingen, helpt u ons dan met een donatie.
Donaties zijn een belangrijk middel voor ons om door te kunnen gaan met het werk dat wij sinds de start in 2003 met zoveel plezier voor u doen!

Wilt u een bedrag, en werkelijk, alle kleine beetjes helpen, aan Literair Nederland doneren, druk dan op de ‘steun ons’ knop. 

steun-ons

 

Uiteraard kunt u ook rechtstreeks storten op rekeningnummer: NL95 INGB 0651 3517 58 t.n.v. Literair Nederland, o.v.v. donatie.

 

Veel dank!
en hartelijke groet,

 

Ingrid van de Graaf
hoofdredacteur

 

 

Recent

Literair Nederland - 10 jaar geleden

01 augustus 2011

Biografie van een avontuurlijk leven
Recensie door Joost van der Vleuten

Schrijver en journalist A. den Doolaard (1901 – 1994) was een opmerkelijke verschijning in de Nederlandse letteren. Geen navelstaarderij of getob in de binnenkamers van zijn ziel, maar een leven van zwerven, actie en avontuur. Dat vroeg om een biografie. Die is er nu, van de hand van Hans Olink, onder de veelzeggende titel Dronken van het leven.

Lees meer