Agenda

Centre Céramique: Gerbrand Bakker – van Boek naar Theater

Zaterdag 4 april, 19 uur, in Centre Céramique, Avenue Céramique 50, Maastricht. Toegang: 20 euro, incl. interview, voorstelling en een kopje Hollandse koffie.

Van Boek naar Theater – Speciale ontmoeting met Gerbrand Bakker en regisseur Annelore Kodde

Gebrand Bakker – schrijver van het Boek ‘Boven is het stil’- ontmoet Annelore Kodde – regisseur die de uitdaging is aangegaan om van het boek een theatervoorstelling te maken.

Regisseur Annelore Kodde werd gegrepen door het boek en zag het helemaal voor zich in een voorstelling met live muziek, verzengende stiltes, Hollandse luchten en bonkige dialogen. Een stuk waarin de alledaagsheid in de stijl van Bakker humoristisch en poëtisch wordt verteld. Gerbrand en Annelore ontmoeten elkaar in een speciale setting in Centre Céramique. Wat zijn de overeenkomsten, wat zijn de verschillen, is het überhaupt wel mogelijk een boek om te schrijven naar een theaterstuk…

Centre Céramique en Theatergroep Het Vervolg willen u graag uitnodigen om te komen luisteren naar het gesprek tussen Gerbrand Bakker en Annelore Kodde, onder leiding van neerlandica Jet van Aalst. Aansluitend gaat u naar de voorstelling van Theatergroep Het Vervolg in het Derlon Theater- Plein 1992. Na de voorstelling is Gerbrand Bakker aanwezig om te signeren. (bron: Centre Céramique)

Lees meer en reserveer: http://www.centreceramique.nl/