Café De Buren – Abdelkader Benali en Tom Naegels

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=3f1B9PD_Cc4;autoplay=0 300 250]
Café De Buren – gesprek Abdelkader Benali en Tom Naegels

steun-ons@2x

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief. Geef hieronder uw emailadres op:

 

Column
door Liliane Waanders

Emma Bovary een voetbalvrouw?

door Liliane Waanders

Steeds als ik een contemporaine roman lees van - laten we het ruim nemen  - voor mijn tijd, realiseer ik me dat dat boek eigenlijk niet voor mij geschreven is. Dat de schrijver iemand anders in gedachten had toen hij aan het werk was. Iemand die zich veel meer dan ik nu voor kon stellen wat de schrijver aan het verzinnen en verwoorden was. Hij en de schrijver waren immers tijdgenoten, wisten hoe het er toen aan toe ging en waren op de hoogte van wat er speelde. Dat wil niet zeggen dat hij het per se met de schrijver eens was of zijn werk waardeerde, maar hij wist waar de schrijver het over had en had geen verklarende voetnoten nodig.

Lees meer