Boekverkoop

Via Literair Nederland kunt u de boeken waarvan een recensie op onze site verschenen is, bestellen door een klik op de link van de online boekwinkel Bazarow.

De beste plek om een boek aan te schaffen is natuurlijk de lokale boekhandel. Zonder dat fijnmazig netwerk van cultuurtempels in Nederland verschraalt het aanbod immers. Dus help de boekhandel in stand te houden en steek wat u kunt missen in boeken voor uzelf, voor vrienden en geliefden! Als naar de boekhandel gaan niet lukt en u wilt online kopen, dan kan dat ook op Literair Nederland. Uw bestelling gaat dan naar Bazarow, een online boekwinkel met hart voor het boekenvak die de opbrengst deelt met schrijvers en vertalers en uitgevers niet uitknijpt. Lees hier hoe Bazarow werkt en bijdraagt aan de boekensector.

Wij verzorgen de link naar Bazarow en daar krijgen wij een klein percentage van de verkoopprijs voor terug. Dus koopt u via Literair Nederland een boek, dan steunt u indirect ons. Want wij zijn dan wel een literaire site die gratis te bezoeken is, maar het werk dat wij doen kost ons ook geld (denk o.a. aan onderhoud website en portokosten). Dus koop een boek!

Voor vragen over uw boekbestelling kunt u terecht bij: bazarow.com/klantenservice.