Boeken kopen voortaan via Bazarow

Schrijvers, vertalers en uitgevers leven van boeken die verkocht worden. Koop dus boeken! De beste plek om je boek aan te schaffen blijft je lokale boekhandel. Zonder dat fijnmazig netwerk van cultuurtempels in Nederland, verschraalt het aanbod immers. Dus help ze in stand te houden en steek wat je missen kunt in boeken voor jou, je vrienden en voor je geliefden!
Als naar de boekhandel gaan niet lukt en je wilt online kopen, kan dat ook bij Literair Nederland. Je bestelling gaat dan naar Bazarow, een online boekwinkel met hart voor het boekenvak die de opbrengst deelt met schrijvers en vertalers, en uitgevers niet uitknijpt. Lees hier meer: bazarow.

Je ziet dus voortaan links naar deze webwinkel onder de stukken van onze recensenten staan. Wij verzorgen de link, we krijgen daar iets voor terug. De verkoop zelf gaat helemaal via Bazarow, dus als je vragen hebt over je bestelling, dan benader je hen. Dat kan hier: bazarow.com/klantenservice

 

Om Literair Nederland draaiende te houden, zijn wij afhankelijk van vrijwillige bijdragen. U kunt ons steunen via de rode knop. Waarvoor onze hartelijke dank!

Recent

18 juli 2024

Een duivelspact

Literair Nederland - 10 jaar geleden

07 augustus 2014

Ondertussen in Rusland Ondertussen in Rusland
Recensie door Maarten Buser

In mijn nieuwsoverzicht op facebook was Alles is slecht  een tijdje een geregeld opduikend gespreksonderwerp, vooral in updates van dichters rond Perdu (Poëzietheater in Amsterdam). Uit die berichtgeving ontstond er een beeld van Medvedev als een soort cultfiguur met opvallende ideeën over auteurschap.

Dit delen: