Boeken kopen voortaan via Bazarow

Schrijvers, vertalers en uitgevers leven van boeken die verkocht worden. Koop dus boeken! De beste plek om je boek aan te schaffen blijft je lokale boekhandel. Zonder dat fijnmazig netwerk van cultuurtempels in Nederland, verschraalt het aanbod immers. Dus help ze in stand te houden en steek wat je missen kunt in boeken voor jou, je vrienden en voor je geliefden!
Als naar de boekhandel gaan niet lukt en je wilt online kopen, kan dat ook bij Literair Nederland. Je bestelling gaat dan naar Bazarow, een online boekwinkel met hart voor het boekenvak die de opbrengst deelt met schrijvers en vertalers, en uitgevers niet uitknijpt. Lees hier meer: bazarow.

Je ziet dus voortaan links naar deze webwinkel onder de stukken van onze recensenten staan. Wij verzorgen de link, we krijgen daar iets voor terug. De verkoop zelf gaat helemaal via Bazarow, dus als je vragen hebt over je bestelling, dan benader je hen. Dat kan hier: bazarow.com/klantenservice

 

Recent

Literair Nederland - 10 jaar geleden

09 mei 2011

Recensie: Twaalf keer tucht - Anna Enquist

Recensie door: Lodewijk Lasschuijt

Het is niet raadzaam om de nieuwe verhalenbundel van Anna Enquist in één adem uit te lezen. Het is beslist geen bladzijdendraaier. Je moet de verhalen lezen, herlezen, overdenken en je moet er met anderen over praten. De verhalen verdienen dat, ze hebben vaak een onverwacht einde en er zijn ook verrassende wendingen. Er zijn in sommige verhalen overeenkomsten te ontdekken met de beste verhalen van Roald Dahl.

Lees meer