Bladzijden uit een notitieboe​kje op een bankje in het park gevonden


Op 11 oktober presenteert de jonge Rotterdamse Uitgeverij Nadorst deel 4 in de Eendagsvliegreeks. Waarvan hier alvast een glimp van de inhoud van deze uitgave.

steun-ons@2x

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief. Geef hieronder uw emailadres op:

Boek zoekt vrouw

Er was eens een schrijfster - ik zal haar naam niet noemen, maar vorige week kwam ze voorbij op Schrijven is scheuren, de scheurkalender die dit jaar bij ons thuis als winnaar uit de bus gekomen is - die mij min of meer verbood de boeken van haar man te lezen. Ze gunde hem alleen het allerbeste en had zonder een woord met mij te wisselen besloten dat ik niet belezen genoeg was. Ik was het daar natuurlijk niet mee eens, maar had geen trek in een zinloze discussie. Ik schatte in dat zij toch niet voor rede vatbaar zou zijn.

Lees meer