Bladzijden uit een notitieboe​kje op een bankje in het park gevonden


Op 11 oktober presenteert de jonge Rotterdamse Uitgeverij Nadorst deel 4 in de Eendagsvliegreeks. Waarvan hier alvast een glimp van de inhoud van deze uitgave.

steun-ons@2x

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief. Geef hieronder uw emailadres op:

Omnibus 

Het klinkt als een mantra door mijn hoofd, al weken. Steeds wil ik zeggen ‘weet je wat ik zou willen?' Maar eerst moeten er koffiebonen gemalen, het espressopotje op het vuur gezet, havermelk schuimen, luisteren naar berichtgevingen uit de krant die vanaf de keukentafel werden voorgelezen. Ik werd blij als de gedachte weer terug kwam, toch zei ik het niet. Alsof ik het geheim wilde bewaren. Zoals een exceptioneel goed boek, dat weinig bekendheid heeft wel als ‘best kept secret’ wordt gezien. Ik dacht er aan als ik een zwerver in het park tegenkwam, of een vrouw alleen, die me op een bepaalde manier in haar verschijning bekend voorkwam, of een man die zijn eigenheid in een huwelijk achterliet. Dan dacht ik aan de verhalen van Sanneke van Hassel, die ik vorig jaar gelezen heb, anderen liet lezen.

Lees meer