Adverteren

Adverteren op Literair Nederland

Met uw advertentie op de website en de nieuwsbrief van Literair Nederland bereikt u een grote groep liefhebbers van literatuur, boeken en cultuur. De website trekt maandelijks bijna 30.000 literatuurliefhebbers die de website weten te vinden voor de recensies, beschouwingen en berichten over boeken en literatuur. De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd naar 7.000 lezers.

Hieronder vindt u een aantal manieren om te adverteren op Literair Nederland. Wij bespreken graag welke mogelijkheden er nog meer zijn en wat bij u past.

Adverteren op de website en of de nieuwsbrief
De kosten van één advertentie op de website bedragen 150 euro per week. De kosten van adverteren in de nieuwsbrief bedragen eveneens 150 euro. De kosten van een combinatie (een week website en een keer nieuwsbrief) bedragen 200 euro. Bij langere of meerdere campagnes in een jaar geldt een lager tarief.

Wij werken met wisselende advertentieformaten voor de website en één formaat voor de nieuwsbrief. De zogenaamde ‘achtergrond’ de vastliggende afbeelding onder alle tekst is ook apart als advertentieruimte te koop.

Meer weten?
Wij praten graag met u door over de mogelijkheden die Literair Nederland u te bieden heeft. Neemt u daartoe contact op met Menno Hartman, Redactie@literairnederland.nl

 

steun-ons@2x

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief. Geef hieronder uw emailadres op: