Adverteren

Met uw advertentie op de website of/en in de nieuwsbrief van Literair Nederland bereikt u een grote groep literatuur/cultuurliefhebbers. Literair Nederland trekt maandelijks meer dan  30.000 literatuur/cultuur liefhebbers die de site weten te vinden voor recensies, interviews, aanbevelingen over boeken, schrijvers. Wekelijks wordt er online een nieuwsbrief verstuurd aan meer dan 7.000 lezers.

Adverteren op de website en/of nieuwsbrief

Een advertentie op de website bedraagt 150 euro per week. Eenmalig adverteren in de nieuwsbrief bedraagt 150 euro. Combinatie van een week website en eenmaal nieuwsbrief, is 200 euro. Bij langere of meerdere campagnes over de loop van een jaar, geldt in overleg een voordeliger tarief.

Wij werken met wisselende advertentieformaten voor de website en één formaat voor de nieuwsbrief. De zogenaamde ‘achtergrond’ afbeelding, waar de fotosynthese wordt gepubliceerd, is eveneens als advertentieruimte te koop.

Meer weten?

Wij praten graag met u door over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Stuur daarvoor een mail aan redactie@literairnederland.nl