Adverteren

Met uw advertentie op de website en in de nieuwsbrief van Literair Nederland bereikt u een grote groep literatuur/cultuurliefhebbers. Literair Nederland trekt maandelijks 30.000 literatuurliefhebbers die de site weten te vinden voor recensies, interviews, aanbevelingen over boeken, schrijvers en literatuur. Een online-nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd aan 7.000 lezers.

Bij adverteren op Literair Nederland snijdt het mes aan twee kanten: uw literaire aanbeveling/tentoonstelling/publicatie bereikt direct de doelgroep, terwijl uw betaalde reclame ons helpt de site in de lucht te houden.

Adverteren op de website en/of nieuwsbrief
Eén advertentie op de website bedraagt 150 euro per week. Eenmalig adverteren in de nieuwsbrief bedraagt 150 euro. Combinatie van een week website en eenmaal nieuwsbrief, is 200 euro. Bij langere of meerdere campagnes over de loop van een jaar, geldt in overleg een lager tarief.

Wij werken met wisselende advertentieformaten voor de website en één formaat voor de nieuwsbrief. De zogenaamde ‘achtergrond’ afbeelding, waar de fotosynthese wordt gepubliceerd, is eveneens als advertentieruimte te koop.

Meer weten?
Wij praten graag met u door over de mogelijkheden die Literair Nederland u te bieden heeft. Neemt u daartoe contact op met Carolien Lohmeijer, redactie@literairnederland.nl

 

steun-ons@2x

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief. Geef hieronder uw emailadres op: