Lezen &cetera – live

Op zondag 30 januari vertelt (2002), over zijn biografie

De tweede gast is de Britse schrijver (, maar ook naar zijn nog te verschijnen nieuwe roman, waarvoor hij deze maanden onderzoek doet in Nederland.

Het slotstuk van , die deze maand zijn vijfde dichtbundel publiceert. met cd) is een cyclus over een man op de rand van de waanzin. Slaat de voormalige ?Maximale dichter hiermee een nieuwe weg in? Beschouwt Zwagerman zichzelf nog steeds als een postmodernist? En voelt hij zich eigenlijk meer dichter dan romanschrijver? Vier dagen na de verkiezing van de nieuwe Dichter des Vaderlands, waarvoor hij zich nadrukkelijk kandidaat heeft gesteld, zal Zwagerman deze en andere vragen beantwoorden, waarna hij enkele gedichten uit

Recent

17 januari 2018

Rusland, mijn Rusland

12 januari 2018

Voelen met verstand

Literair Nederland - 10 jaar geleden

21 januari 2008

Een verhalendebuut
door Bernadet

Het blijft altijd lastig een verhalenbundel te bespreken hoewel door deze verhalenbundel een rode draad loopt. Op de flaptekst staat: De personages in deze verhalen treden elke dag de wereld monter tegemoet, om dan altijd weer te ontdekken dat het leven tegenstrijdige eisen stelt. De situaties waarin ze terechtkomen zijn verwarrend – tragisch voor hen, vaak hilarisch voor de lezer.

Lees meer