Uitgeverij 521 werft jong talent op Amsterdams Uitmarkt

Op de Uitmarkt, die plaatsvindt op 28 en 29 augustus a.s., bezet Uitgeverij 521 standnummer 74. Meer informatie is te vinden op de nieuwe site van Uitgeverij 521: http://www.uitgeverij521.nl/ – http://www.uitgeverij521.nl/ en later deze maand op http://www.uitmarkt.nl/infomarkt.cfm – http://www.uitmarkt.nl/infomarkt.cfm.

Uitgeverij 521 geeft 20 à 25 titels per jaar uit variërend van literatuur, poëzie en handboeken tot populaire non-fictie. Voor het insturen van manuscripten heeft de uitgeverij een aantal richtlijnen opgesteld die te vinden zijn op http://www.uitgeverij521.nl/ – http://www.uitgeverij521.nl/.

Magazijn, de nieuwe generatie schrijvers
verscheen dit voorjaar voor het eerst en kreeg de ene na de andere lovende recensie. Het was ook niet niks: van alle schrijvers van onder de veertig die in 2003 proza hadden gepubliceerd werden de 13 beste geselecteerd door een vakkundige redactie bestaande uit Arjen Fortuin, Judith Janssen, Menno Hartman en Daphne de heer. 

'Alle bijdragen zijn van hoog tot zeer hoog niveau.' – NRC handelsblad

Recent

Literair Nederland - 10 jaar geleden

18 juli 2008

Leven na een moord

Door Pauline van der Lans

Zoals de in het begin van de serie Desperate Housewives overleden Mary Alice Young met een alziende blik de gebeurtenissen in Wisteria Lane weergeeft, zo vertelt in Alice Sebolds roman De wijde Hemel de vermoorde tiener Susie Salmon hoe het haar achterblijvers vergaat.

Lees meer