Het Debutanten-diner in het Bouwmeester restaurant

Hoofdgast van de avond is Lisa de Rooy. Een aantal jaren geleden stopte zij met acteren om zich volledig op haar schrijfcarrière te kunnen richten. In 1999 debuteerde zij met de roman In de ogen van mijn broer bij uitgeverij Vassalluci. Ze werkt nu aan een tweede boek.

Deze avond wordt samen met Jessica Swinkels georganiseerd, conservator van het Letterkundig  Museum in Den-Haag. Zij legde recentelijk de laatste hand aan het tweede deel van de documentaireserie ?Debutanten 1999. In deze serie worden  schrijvers gevolgd die in 1999 hun debuut maakten. Lisa de Rooy is een van hen.

Het diner begint om 19.00 en vindt plaats in ons besloten restaurant ?Ricciolo, Weissenbruchstraat 60,1058 KZ Amsterdam.

Kosten: 55,= Euro all-in  (korting voor wanneer je aangeeft via Literair Nederland op de hoogte te zijn gesteld: 2,50)

Kijk meer informatie en reservering op onze website http://restaurant.debouwmeester.com/ – http://restaurant.debouwmeester.com/

of bel het  kantoor 020 6393637 en vraag naar Dimphy Lenssen

Recent

1 augustus 2018

Blokken op Blokken

Literair Nederland - 10 jaar geleden

03 oktober 2008

Niet overtuigend maar wel sterk in het laatste deel
Recensie door Menno Hartman

Coen Peppelenbos debuteerde onlangs met de roman Victorie, een roman in drie delen. In het eerste deel wordt Merijn – broer van de hoofdpersoon – gevolgd nadat bekend is geworden dat de hoofdpersoon, Victor, dood is.

Het tweede deel van de roman gaat over Sarah. We volgen er de gedachten van een leraar Engels, die in zijn huis dit meisje vasthoudt, het vriendinnetje van Merijn en waarin duidelijk wordt dat deze Ten Haaf, Merijn gedood heeft door een grote steen naar hem te gooien, nadat hij hem met een camera had gezien.

Lees meer