Het Debutanten-diner in het Bouwmeester restaurant

Hoofdgast van de avond is Lisa de Rooy. Een aantal jaren geleden stopte zij met acteren om zich volledig op haar schrijfcarrière te kunnen richten. In 1999 debuteerde zij met de roman In de ogen van mijn broer bij uitgeverij Vassalluci. Ze werkt nu aan een tweede boek.

Deze avond wordt samen met Jessica Swinkels georganiseerd, conservator van het Letterkundig  Museum in Den-Haag. Zij legde recentelijk de laatste hand aan het tweede deel van de documentaireserie ?Debutanten 1999. In deze serie worden  schrijvers gevolgd die in 1999 hun debuut maakten. Lisa de Rooy is een van hen.

Het diner begint om 19.00 en vindt plaats in ons besloten restaurant ?Ricciolo, Weissenbruchstraat 60,1058 KZ Amsterdam.

Kosten: 55,= Euro all-in  (korting voor wanneer je aangeeft via Literair Nederland op de hoogte te zijn gesteld: 2,50)

Kijk meer informatie en reservering op onze website http://restaurant.debouwmeester.com/ – http://restaurant.debouwmeester.com/

of bel het  kantoor 020 6393637 en vraag naar Dimphy Lenssen

Recent

22 februari 2018

Boek van een ramp

19 februari 2018

Spiegels van de tijd

14 februari 2018

Gedenkteken in woorden

Literair Nederland - 10 jaar geleden

25 februari 2008

Indrukwekkend verhaal

Door Bernadet

De overgave is na De zwarte met het witte hart en Een schitterend gebrek de derde historische roman van Arthur Japin die een mengeling is van fictie en non-fictie. Het verhaal is gebaseerd op de geschiedenis van Cynthia Ann Parker (zij staat ook op de voorkant van het boek) Als kind groeide zij op bij de familie Parker die na een lange reis vol beproevingen een nieuw bestaan probeerden op te bouwen in Texas.

Lees meer