De Noordboekprijs: schreeuw!

In samenwerking met uitgeverij Noordboek zijn de organisatoren op zoek naar studenten die hun literaire talenten willen loslaten op het thema SCHREEUW. De winnaar ontvangt 150 euro, eeuwige roem en een prominente plaats in de verhalenbundel, waarin de elf beste verhalen worden gepubliceerd.

Een professionele jury, bestaande uit schrijvers, een redacteur, de winnaar van vorig jaar en twee prominenten uit het studentenonderwijs, zal zich over de inzendingen buigen. De datum van de prijsuitreiking, tegelijk ook de presentatiedatum van de bundel, wordt nog bekendgemaakt.

De opdracht is duidelijk:

Schrijf een verhaal van maximaal 2000 woorden met het thema SCHREEUW en lever het vóór 26 maart a.s. in.

Voorzie de inzending van de volgende gegevens:
Naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, studie (richting & jaar) en een korte toelichting: hoe kwam je op het idee voor je verhaal?

Verhalen kunnen als Word-document zonder al te veel opmaak worden ingestuurd naar: mailto:inzendingen@noordboekprijs.tk – inzendingen@noordboekprijs.tk.

Meer informatie: http://www.noordboekprijs.tk/” target=_blank>http://www.noordboekprijs.tk/.

(Bron: WdV/tm)

Recent

22 februari 2018

Boek van een ramp

19 februari 2018

Spiegels van de tijd

14 februari 2018

Gedenkteken in woorden

Literair Nederland - 10 jaar geleden

25 februari 2008

Indrukwekkend verhaal

Door Bernadet

De overgave is na De zwarte met het witte hart en Een schitterend gebrek de derde historische roman van Arthur Japin die een mengeling is van fictie en non-fictie. Het verhaal is gebaseerd op de geschiedenis van Cynthia Ann Parker (zij staat ook op de voorkant van het boek) Als kind groeide zij op bij de familie Parker die na een lange reis vol beproevingen een nieuw bestaan probeerden op te bouwen in Texas.

Lees meer