Ingekorte Knetterende Letteren naar de zaterdag

Van de tachtig minuten die het programma tot nu toe duurde, moeten de makers twintig minuten inleveren. Goed nieuws is echter dat het programma begin januari van donderdag naar zaterdag verhuist en voortaan om 14.00 uur begint in plaats van om 14.40 uur. Ondanks het stijgend aantal luisteraars dat de uitzendingen via internet volgt (http://www.omroep.nl/nps)” target=_top>http://www.omroep.nl/nps) blijft de begintijd een belangrijke factor voor de luistercijfers. 
 
De opzet van het programma wordt in het nieuwe jaar licht gewijzigd. De redactie gaat wekelijks schrijfopdrachten geven aan de luisteraars. Iedereen die wil, mag meedoen. Een 'Schrijfdokter' zal vervolgens elke week een van de proeven bespreken. De redactie van Knetterende Letteren is nog in gesprek met een aantal kandidaten voor deze functie. Thomas Verbogt heeft al toegezegd mee te doen.

bron: http://www.boekblad.nl – www.boekblad.nl / sk

Recent

22 februari 2018

Boek van een ramp

19 februari 2018

Spiegels van de tijd

14 februari 2018

Gedenkteken in woorden

Literair Nederland - 10 jaar geleden

25 februari 2008

Indrukwekkend verhaal

Door Bernadet

De overgave is na De zwarte met het witte hart en Een schitterend gebrek de derde historische roman van Arthur Japin die een mengeling is van fictie en non-fictie. Het verhaal is gebaseerd op de geschiedenis van Cynthia Ann Parker (zij staat ook op de voorkant van het boek) Als kind groeide zij op bij de familie Parker die na een lange reis vol beproevingen een nieuw bestaan probeerden op te bouwen in Texas.

Lees meer