Ingekorte Knetterende Letteren naar de zaterdag

Van de tachtig minuten die het programma tot nu toe duurde, moeten de makers twintig minuten inleveren. Goed nieuws is echter dat het programma begin januari van donderdag naar zaterdag verhuist en voortaan om 14.00 uur begint in plaats van om 14.40 uur. Ondanks het stijgend aantal luisteraars dat de uitzendingen via internet volgt (http://www.omroep.nl/nps)” target=_top>http://www.omroep.nl/nps) blijft de begintijd een belangrijke factor voor de luistercijfers. 
 
De opzet van het programma wordt in het nieuwe jaar licht gewijzigd. De redactie gaat wekelijks schrijfopdrachten geven aan de luisteraars. Iedereen die wil, mag meedoen. Een 'Schrijfdokter' zal vervolgens elke week een van de proeven bespreken. De redactie van Knetterende Letteren is nog in gesprek met een aantal kandidaten voor deze functie. Thomas Verbogt heeft al toegezegd mee te doen.

bron: http://www.boekblad.nl – www.boekblad.nl / sk

Recent

Literair Nederland - 10 jaar geleden

18 juli 2008

Leven na een moord

Door Pauline van der Lans

Zoals de in het begin van de serie Desperate Housewives overleden Mary Alice Young met een alziende blik de gebeurtenissen in Wisteria Lane weergeeft, zo vertelt in Alice Sebolds roman De wijde Hemel de vermoorde tiener Susie Salmon hoe het haar achterblijvers vergaat.

Lees meer