Bach meets Bukowski

Willem van Ekeren, zowel een bewonderaar van Bach als van Bukowski, heeft gezocht naar een manier om de twee, ogenschijnlijk zeer uiteenlopende kunstenaars, te combineren. Het resultaat kun je vanmiddag vanaf 13.45 in café De Consul komen beluisteren.

Het bijzondere aan het project is onder andere dat Van Ekeren Bach op authentieke wijze vertolkt en Bukowski's teksten op een bluesy-jazzy manier mengt met de muziek van Bach.

Poëzie in De Consul
Zondag 14 december 2003
vanaf 13.45
Westersingel 28 Rotterdam

Poëzie in De Consul wordt georganiseerd door Stichting Weerwoord, met steun van de RKS, het Elise Mathildefonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Voor meer informatie: http://www.bach-bukowski.nl – www.bach-bukowski.nl of mailto:hetweerwoord@hotmail.com – hetweerwoord@hotmail.com

AMvdP

Recent

19 februari 2018

Spiegels van de tijd

14 februari 2018

Gedenkteken in woorden

Literair Nederland - 10 jaar geleden

25 februari 2008

Indrukwekkend verhaal

Door Bernadet

De overgave is na De zwarte met het witte hart en Een schitterend gebrek de derde historische roman van Arthur Japin die een mengeling is van fictie en non-fictie. Het verhaal is gebaseerd op de geschiedenis van Cynthia Ann Parker (zij staat ook op de voorkant van het boek) Als kind groeide zij op bij de familie Parker die na een lange reis vol beproevingen een nieuw bestaan probeerden op te bouwen in Texas.

Lees meer