Magazijn komt eraan!

De keuze van het beste wordt niet alleen aan de redactie overgelaten, maar eveneens aan een grote groep enthousiaste lezers. Magazijn verbindt zich daarom aan deze website. In het ../../web/forum/Topic.aspx?Forum=LeesForum&FID=35″ target=_parent>Online leesclub zal een schaduwverkiezing plaatsvinden waarvan de resultaten ook vermeld zullen worden in Magazijn. Er is bij de selectie van de sterkste boeken daardoor sprake van een jury-beoordeling en een publieksbeoordeling, waarbij de jury-beoordeling uiteindelijk doorslaggevend zal zijn.

Van de geselecteerde schrijvers zullen nieuwe oorspronkelijke bijdragen geplaatst worden. Interviews, foto's en literaire varia maken van Magazijn een prikkelend en afwisselend jaarboek.

Recent

19 februari 2018

Spiegels van de tijd

14 februari 2018

Gedenkteken in woorden

Literair Nederland - 10 jaar geleden

25 februari 2008

Indrukwekkend verhaal

Door Bernadet

De overgave is na De zwarte met het witte hart en Een schitterend gebrek de derde historische roman van Arthur Japin die een mengeling is van fictie en non-fictie. Het verhaal is gebaseerd op de geschiedenis van Cynthia Ann Parker (zij staat ook op de voorkant van het boek) Als kind groeide zij op bij de familie Parker die na een lange reis vol beproevingen een nieuw bestaan probeerden op te bouwen in Texas.

Lees meer