24 augustus 2003

Magazijn komt eraan!

De keuze van het beste wordt niet alleen aan de redactie overgelaten, maar eveneens aan een grote groep enthousiaste lezers. Magazijn verbindt zich daarom aan deze website. In het ../../web/forum/Topic.aspx?Forum=LeesForum&FID=35″ target=_parent>Online leesclub zal een schaduwverkiezing plaatsvinden waarvan de resultaten ook vermeld zullen worden in Magazijn. Er is bij de selectie van de sterkste boeken daardoor sprake van een jury-beoordeling en een publieksbeoordeling, waarbij de jury-beoordeling uiteindelijk doorslaggevend zal zijn.

Van de geselecteerde schrijvers zullen nieuwe oorspronkelijke bijdragen geplaatst worden. Interviews, foto's en literaire varia maken van Magazijn een prikkelend en afwisselend jaarboek.

Recent

15 november 2017

Een portret in stukjes

Literair Nederland - 10 jaar geleden

19 november 2007

Net niet spannend genoeg
Door Fatima Bajja

Het lijkt alsof Sylvia Houweling alles heeft wat haar hartje begeert. Ze is getrouwd met Eddie Kronenburg, heeft twee kinderen en woont in een prachtig huis in Amsterdam-Zuid. Toch is het allemaal niet zo mooi als het lijkt. Eddie werkt namelijk in de onderwereld, hij is verantwoordelijk voor het transport van drugs.

Lees meer