Schrijverspodium op de Uitmarkt, zaterdag 30 en zondag 31 augustus

In het Schrijverspodium wordt een vooruitblik gegeven op de grote literaire evenementen zoals de Boekenweek en de Landelijke Gedichtendag. In een Spiegeltent in de tuin van het Stedelijk Museum zullen auteurs voorlezen uit hun werk. Schrijvers worden geïnterviewd. Kinderen krijgen tekenles van illustratoren. De in oktober te houden Kinderboekenweek geeft een voorproefje. De genomineerden van de NS Publieksprijs voor het Nederlandse Boek 2003 zullen voorgesteld worden. De AKO Literatuurprijs zal er zijn shortlist presenteren.

Als je op de hoogte wil blijven van wat er rond de Uitmarkt gebeurt, dan kan je terecht op de website http://www.uitmarkt.nl/” target=_blank>http://www.uitmarkt.nl/. Vanaf 25 augustus vindt je daar ook het definitieve programma, een plattegrond met alle podia, informatie over openbaar vervoer en de laatste nieuwtjes.

bron: http://www.cpnb.nl – www.cpnb.nl / sk

Recent

19 februari 2018

Spiegels van de tijd

14 februari 2018

Gedenkteken in woorden

Literair Nederland - 10 jaar geleden

25 februari 2008

Indrukwekkend verhaal

Door Bernadet

De overgave is na De zwarte met het witte hart en Een schitterend gebrek de derde historische roman van Arthur Japin die een mengeling is van fictie en non-fictie. Het verhaal is gebaseerd op de geschiedenis van Cynthia Ann Parker (zij staat ook op de voorkant van het boek) Als kind groeide zij op bij de familie Parker die na een lange reis vol beproevingen een nieuw bestaan probeerden op te bouwen in Texas.

Lees meer