2 augustus 2003

Bio voor Büch

De Volkskrant meldt dat Mouws en Van der Land reeds zijn begonnen met de voorbereidingen van het schrijfproject, dat vooral tot doel heeft ?feit en fictie, die bij de schrijver vrijelijk door leven en literatuur liepen, accuraat te ontrafelen. Momenteel voeren de biografen nog voornamelijk gesprekken met mensen die Büch in zijn school- en studietijd hebben gekend. In een later stadium zal ook Büchs familie worden benaderd.

 

Boudewijn Büch werd geboren op 14 december 1948 en overleed op 23 november 2002. Over de tussenliggende jaren kan ook vóór het verschijnen van de biografie gelezen worden op sites als http://www.boudewijnbuch.net/ – http://www.boudewijnbuch.net/

 

(Bron: Volkskrant / tm)

Recent

21 november 2017

Reizen in een binnenwereld

20 november 2017

Het leven ontwijken

15 november 2017

Een portret in stukjes

Literair Nederland - 10 jaar geleden

26 november 2007

Geloven in een god die niet bestaat
Door Bernadet

Op de titel De Kunst van het Nietsdoen (2004) van Theo Fischer reageerden veel mensen met: ‘Oh, dat zou ik ook wel willen, een tijdje niets doen.’ Daar ging het boek echter niet over. Het ging over Taoïsme; het niet steeds willen ingrijpen in de gebeurtenissen van je leven en de dingen naar je hand te willen zetten of bezweren.

Lees meer