28 juni 2003

De Libris Literatuur Prijs en Literair Nederland laten lezers meepraten

Om mee te kunnen doen met het Librisforum “ en met alle andere fora op Literair Nederland “ moet je eerst lid zijn van de site. Kost niets. Klik op het knopje ?../../indexnp.asp?id=profile/addmember.aspx” target=_parent>Nog geen lid? (links op je scherm), de rest is makkelijk.
En dan het ../../literairnederland2/web/forum/LibrisForum.aspx” target=_self>Forum zelf: kies een titel en klik er op. Bij elke titel staat er nu minstens één onderwerp: ?Over het boek. Deze beschrijvingen worden in de komende weken verder uitgebreid. Ook komen er meerdere onderwerpen bij. Welke? Daar mogen de lezers ook over meebeslissen. De redactie leest aandachtig mee en hoort graag jullie commentaar.

Zondag 29 juni in het televisieprogramma Buitenhof heeft Ronald Plasterk, met een druk op de knop van zijn laptop, de Grootste Leesclub van Nederland geopend. Vanaf nu kunnen alle leden van Literair Nederland pro forma mee-jureren, meelezen en meedenken over dat wat zeer terecht en steeds meer veelbesproken is: de recente Nederlandse Literatuur.

Deze uitzending van Buitenhof staat http://www.buitenhoftv.nl/programma/buitenhof/index.shtml?2785571+2848316″ target=_parent>online. Lees ook de http://www.buitenhoftv.nl/programma/buitenhof/index.shtml?2785571+2848316+8048903+11859682+12833393″ target=_parent>column van Ronald Plasterk, 'De grootste leesclub van Nederland.'

Voor het eerst op de site van Literair Nederland? Klik ../../web/info.htm” target=_self>hier!
Op http://www.libris.nl/” target=_blank>http://www.libris.nl/ vind je meer informatie over de Libris Literatuur Prijs en de reeds naar de jury gezonden boeken.

sk
mailto:redactie@literairnederland.nl – redactie@literairnederland.nl

Recent

16 oktober 2017

Nooit meer los van Indië

Literair Nederland - 10 jaar geleden

29 oktober 2007

Roman met cartoonachtige taferelen
Door Rabin Gangadin

De opvatting dat de zintuiglijke waarneembare wereld de enige werkelijkheid is, is tegenwoordig niet meer vol te houden. In die andere dimensie van werkelijkheid speelt niet alleen de nieuwe natuurkunde, maar ook de religieuze ervaring een belangrijke rol.
De ervaring van mensen die contact zouden hebben gehad met een werkelijkheid die uitstijgt boven de alledaagse werkelijkheid, betreft een waarneming van het transcendente, a.h.w.

Lees meer