24 juni 2003

Dat het zo hoorde: dubbele presentatie

De bundel, Dat het zo hoorde, wordt op twee plaatsen gepresenteerd: eerst in Amsterdam, Bruinjas huidige woonplaats, en enkele dagen later in Groningen, waar hij tot voor kort woonde:

Plaats: Perdu, Kloveniersburgwal 86, Amsterdam

Op deze zomerse namiddag zal er drank en voedsel zijn, alsmede voordrachten van (jonge) dichters als Joost Baars, Marije Langelaar Thomas Möhlmann, Willem Groenewegen, Mowaffk Al-Sawad, Abe de Vries, Elmar Kuiper, de dicht/muziek-formaties Gewassen en Daniel Dee & de M.d.k.l.nk.rs zullen van zich laten horen. Tevens wordt er een nieuw nummer van het tijdschrift Krakatau gepresenteerd met daarin de poëtica's van een aantal van deze jonge dichters.

De Groningse presentatie, donderdag 3 juli 2003, vanaf 20.30 uur
Plaats: Athena's Boekhandel, Oude Kijk in 't Jatstraat 42, Groningen

Tijdens deze avond zullen Thomas Möhlmann (dichter en medewerker van de tijdschriften Poëziekrant en Awater) en Coen Peppelenbos (dichter/romancier en redacteur van het tijdschrift Tzum) in een dubbelinterview Tsead Bruinja aan de tand voelen over zijn jonge oeuvre en dan met name over de nieuwe bundel Dat het zo hoorde. Daarnaast zal Bruinja enkele gedichten uit de bundel voordragen.

Meer informatie op: http://www.dathetzohoorde.cjb.net/” target=_blank>http://www.dathetzohoorde.cjb.net/

(Bron: tb/tm)

Recent

16 oktober 2017

Nooit meer los van Indië

13 oktober 2017

Leven zonder moeder

Literair Nederland - 10 jaar geleden

22 oktober 2007

Klein boek zonder enige allure
Door Frans

Waarom gaf de commissie – Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek – aan Geert Mak de opdracht om het boekenweekgeschenk 2007 te schrijven? Vermoedelijk vanwege zijn succes met de dikke pil ‘In Europa’. Zou Mak daarom als onderwerp voor zijn boek de Galatabrug, die Europa met Klein-Azië verbindt, gekozen hebben?

Lees meer