20 juni 2003

Eindelijk!

Een keer per maand komen ze hier bij elkaar: Menno, Daphne, Stacey – helemaal uit de provincie – Mike, Thomas, Anne-Marie en Andreas. Levi woont in Toscane en communiceert digitaal. Achter de schermen (in hartje Rotterdam): Michiel en Bart van Ideeweb. Zonder hun stonden er uberhaupt geen woorden op het scherm en zou de Redactie op straathoeken een of ander kringlooppapier gevalletje moeten gaan uitdelen. 

Menno en Stacey vormen de hoofdredactie, als je naar het redactieadres schrijft krijg je dan ook altijd Stacey 'aan de lijn'. (En reken erop dat zij er bijna altijd zit, de Zwolse kabelcultuur is al heel ver ontwikkeld.) Daphne en Anne-Marie doen van alles-en-nog-meer, Thomas richt zich voornamelijk op de poezie, Mike op non-fictie en quotes, Andreas zal binnenkort iets met toneelteksten gaan doen. En Levi… (Levi, wat doe je nou eigenlijk?) Allemaal schrijven ze nieuwsberichten en boekbesprekingen en schrijversportretten, met af en toe een leesclubje tussendoor.
En daarnaast hebben ze – allemaal al – een boek.

Voor meer foto's en pikante bio's, klik op Redactie, vlak onder Chat. Of: ../../web/redactie/bios.htm” target=_self>hier.

sk

Recent

16 oktober 2017

Nooit meer los van Indië

13 oktober 2017

Leven zonder moeder

Literair Nederland - 10 jaar geleden

22 oktober 2007

Klein boek zonder enige allure
Door Frans

Waarom gaf de commissie – Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek – aan Geert Mak de opdracht om het boekenweekgeschenk 2007 te schrijven? Vermoedelijk vanwege zijn succes met de dikke pil ‘In Europa’. Zou Mak daarom als onderwerp voor zijn boek de Galatabrug, die Europa met Klein-Azië verbindt, gekozen hebben?

Lees meer