Stromende dichters op PIW

Gerbrandy treedt op in een internationaal programma rond 20.15 uur; Van Haren rond 21.30. Hun beider optredens worden in woord en beeld uitgezonden op de website, een Engelse vertaling van hun gedichten loopt in de ondertiteling mee. Dankzij deze techniek wordt het voor het eerst mogelijk dat een poëzieoptreden tegelijkertijd op het podium en op het beeldscherm van een bezoeker van Poetry International Web plaatsvindt! Naderhand zullen de twee films overigens op de poets pages van de dichters te vinden en gratis te downloaden zijn.

Bezoek op woensdag 21 juni a.s. vanaf 20.15 uur het Nederlands domein van Poetry International Web op http://netherlands.poetryinternational.org/ – http://netherlands.poetryinternational.org 

Recent

19 september 2018

Omdenken in optima forma

Literair Nederland - 10 jaar geleden

03 oktober 2008

Niet overtuigend maar wel sterk in het laatste deel
Recensie door Menno Hartman

Coen Peppelenbos debuteerde onlangs met de roman Victorie, een roman in drie delen. In het eerste deel wordt Merijn – broer van de hoofdpersoon – gevolgd nadat bekend is geworden dat de hoofdpersoon, Victor, dood is.

Het tweede deel van de roman gaat over Sarah. We volgen er de gedachten van een leraar Engels, die in zijn huis dit meisje vasthoudt, het vriendinnetje van Merijn en waarin duidelijk wordt dat deze Ten Haaf, Merijn gedood heeft door een grote steen naar hem te gooien, nadat hij hem met een camera had gezien.

Lees meer