Stromende dichters op PIW

Gerbrandy treedt op in een internationaal programma rond 20.15 uur; Van Haren rond 21.30. Hun beider optredens worden in woord en beeld uitgezonden op de website, een Engelse vertaling van hun gedichten loopt in de ondertiteling mee. Dankzij deze techniek wordt het voor het eerst mogelijk dat een poëzieoptreden tegelijkertijd op het podium en op het beeldscherm van een bezoeker van Poetry International Web plaatsvindt! Naderhand zullen de twee films overigens op de poets pages van de dichters te vinden en gratis te downloaden zijn.

Bezoek op woensdag 21 juni a.s. vanaf 20.15 uur het Nederlands domein van Poetry International Web op http://netherlands.poetryinternational.org/ – http://netherlands.poetryinternational.org 

Recent

17 januari 2018

Rusland, mijn Rusland

12 januari 2018

Voelen met verstand

Literair Nederland - 10 jaar geleden

21 januari 2008

Een verhalendebuut
door Bernadet

Het blijft altijd lastig een verhalenbundel te bespreken hoewel door deze verhalenbundel een rode draad loopt. Op de flaptekst staat: De personages in deze verhalen treden elke dag de wereld monter tegemoet, om dan altijd weer te ontdekken dat het leven tegenstrijdige eisen stelt. De situaties waarin ze terechtkomen zijn verwarrend – tragisch voor hen, vaak hilarisch voor de lezer.

Lees meer