17 juni 2003

Harry Potter 5

Harry Potter and The Order Of The Phoenix verschijnt op zaterdag 21 juni in de boekhandel. Verschillende boekhandels in het land zullen in de nacht van 20-21 juni open zijn, de nieuwe Harry Potter mag vanaf 1.01 uur verkocht worden – en geen moment eerder.

Bloomsbury, de Engelse uitgeverij, zal volgens Marieke Niezen van Van Ditmar keihard optreden tegen boekhandels die het embargo schenden. ‘Ze hebben er alles aan gedaan om de inhoud van het boek geheim te houden. Als de boeken hier in Gilze liggen, liggen ze achter slot en grendel. Je kunt er alleen van een afstand naar kijken.’

Door de geheimhouding van de uitgever en de schrijfster is er over de inhoud van dit boekweinig bekend. Wel is bekend dat deze Harry Potter eenderde dikker is dan zijn voorganger.

bron: http://www.boekblad.nl/ – www.boekblad.nl / sk

Recent

16 oktober 2017

Nooit meer los van Indië

13 oktober 2017

Leven zonder moeder

12 oktober 2017

Een antikrimi

11 oktober 2017

De stijl tekent de man

Literair Nederland - 10 jaar geleden

22 oktober 2007

Klein boek zonder enige allure
Door Frans

Waarom gaf de commissie – Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek – aan Geert Mak de opdracht om het boekenweekgeschenk 2007 te schrijven? Vermoedelijk vanwege zijn succes met de dikke pil ‘In Europa’. Zou Mak daarom als onderwerp voor zijn boek de Galatabrug, die Europa met Klein-Azië verbindt, gekozen hebben?

Lees meer