Harry Potter 5

Harry Potter and The Order Of The Phoenix verschijnt op zaterdag 21 juni in de boekhandel. Verschillende boekhandels in het land zullen in de nacht van 20-21 juni open zijn, de nieuwe Harry Potter mag vanaf 1.01 uur verkocht worden – en geen moment eerder.

Bloomsbury, de Engelse uitgeverij, zal volgens Marieke Niezen van Van Ditmar keihard optreden tegen boekhandels die het embargo schenden. ‘Ze hebben er alles aan gedaan om de inhoud van het boek geheim te houden. Als de boeken hier in Gilze liggen, liggen ze achter slot en grendel. Je kunt er alleen van een afstand naar kijken.’

Door de geheimhouding van de uitgever en de schrijfster is er over de inhoud van dit boekweinig bekend. Wel is bekend dat deze Harry Potter eenderde dikker is dan zijn voorganger.

bron: http://www.boekblad.nl/ – www.boekblad.nl / sk

Recent

17 januari 2018

Rusland, mijn Rusland

12 januari 2018

Voelen met verstand

Literair Nederland - 10 jaar geleden

21 januari 2008

Een verhalendebuut
door Bernadet

Het blijft altijd lastig een verhalenbundel te bespreken hoewel door deze verhalenbundel een rode draad loopt. Op de flaptekst staat: De personages in deze verhalen treden elke dag de wereld monter tegemoet, om dan altijd weer te ontdekken dat het leven tegenstrijdige eisen stelt. De situaties waarin ze terechtkomen zijn verwarrend – tragisch voor hen, vaak hilarisch voor de lezer.

Lees meer