18 min in de Leeslijst!

Binnenkort in de Leeslijst kan je meedoen aan een Online Leesclub. Je kunt kiezen uit 3 titels. Daarnalezen en als iedereen klaar is gaan we het met zijn allen bespreken.

De 3 titels waaruit je kunt kiezen vind je http://www.literairnederland.nl/web/forum/ViewPost.aspx?PID=2220&TID=199 – hier. Maak een eerste, tweede en derde keuze en post deze in het Forum.

Let wel op: om aan de fora van Literair Nederland mee te kunnen doen moet je eerst lid zijn. Kost niks, is zeer de moeite waard. Links op het scherm staat het knopje ‘Nog geen lid?’ Die moet je hebben.

Tot lezens!

Stacey
mailto:stacey@literairnederland.nl – stacey@literairnederland.nl

Recent

17 januari 2018

Rusland, mijn Rusland

Literair Nederland - 10 jaar geleden

28 januari 2008

Mevrouw Couperus,Sophie Zijlstra

Maandag 2 juli 1900 vroeg in de ochtend.

Na een doorwaakte nacht, wachtend op haar man, wil Elisabeth Baud-Couperus uit haar stoel opstaan als hij eindelijk thuiskomt. Dan blijkt dat ze niet meer kan lopen…

Hiermee begint het schitterende verhaal over mevrouw Couperus, een zeer intelligente vrouw. Zoals gebruikelijk in die tijd wordt haar verlamming, na allerlei onderzoeken, gezien als een 'hysterische aandoening'. Uiteindelijk besluit ze naar dokter Bende te gaan, een arts die vrij nieuwe methodes toepast om mensen te genezen, te weten…

Lees meer