Het uur van de wolf: Elly de Waard

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

‘Het ritme van Elly de Waard’,een prachtige documentaire over Elly de Waard, voormalig poprecensent, later dichter. Prachtmens met een zeer eigenzinnig ritme!

Niewsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief. Geef hieronder uw emailadres op:

Schrijf dat op

Wat ik doe als ik schrijf. Ik zet de radio aan, of uit. Kijk door het raam, een kat springt over de schutting. Ga naar de gang, trek schoenen aan. Zie de sleutel aan de binnenkant van de voordeur. Draai de voordeur van het nachtslot, hang de sleutel aan het sleutelplankje. Open alleen voor de pakketbezorger de voordeur. Loop naar de kamer, zet de radio uit, of aan. Leg op tafel een stapel boeken, zet de laptop er bovenop, handen boven het toetsenbord. Leg er nog een boek bij, neem deze weer weg, pak een minder dik boek. Denk dan aan de verschillende manieren hoe mensen verongelukken. Open een Word document, kijk naar de beschreven vellen op tafel. Tik de eerste regel, pak een luciferdoosje van tafel, steek een kaars aan, steek twee kaarsen aan en ook de derde. Kijk naar de drie brandende kaarsen. 

Loop naar de keuken, neem een stuk brood uit de trommel. Klop het meel eraf, durum meel (zoek dat op). Leg het op een plank, pak het broodmes uit de la. Zet het mes op het brood, snijd een plak af.

Lees meer