14 mei 2003

MEET THE REDACTIE! ZONDAG 18 MEI VAN 21-22 UUR, IN DE CHATBOX

De Chatbox van Literair Nederland blinkt uit in eenvoud. Wanneer desalniettemin onduidelijkheden zijn over het functioneren, mail dan naar mailto:menno@literairnederland.nl – menno@literairnederland.nl. De verzamelde vragen en opmerkingen worden verwerkt tot een beknopte handleiding. Voor nu: literair babbelen als de broertjes De http://www.absofacts.com/literatuur/data/goncourtedmondjulesde.shtml – Goncourt, die naar verluidt hun moeder beloofde zoveel mogelijk tijd samen door te brengen. Een nobel streven:

?En zo zijn we weer in de rue du Caire, waar ’s avonds heel de losbandige nieuwsgierigheid van Parijs samenkomt, de rue du Caire met zijn obscene ezeldrijvers, met zijn lange Afrikanen in zinnelijke houdingen, die hun begerige blikken over de langskomende vrouwen laten gaan, met die verhitte bevolking, die je doet denken aan katten die op gloeiende houtskool pissen.

Recent

15 november 2017

Een portret in stukjes

Literair Nederland - 10 jaar geleden

19 november 2007

Net niet spannend genoeg
Door Fatima Bajja

Het lijkt alsof Sylvia Houweling alles heeft wat haar hartje begeert. Ze is getrouwd met Eddie Kronenburg, heeft twee kinderen en woont in een prachtig huis in Amsterdam-Zuid. Toch is het allemaal niet zo mooi als het lijkt. Eddie werkt namelijk in de onderwereld, hij is verantwoordelijk voor het transport van drugs.

Lees meer