Poets 4 Peace, 5 mei 2003

Onder de naam ?In Vredesnaam! zal tussen 12.00 en 22.00 uur een programma worden geboden van dichters, mcs, djs, singer-songwriters en live-action painters. Met optredens van Birgitta Hacham, Arjan Witte, Iriel Sayeed, Maximus Prime, Sarah OGorman, Zoneya, Vanessa Beks, MC Fit, Wonder, Xspress, Harry Zevenbergen, Ekere Tallie, MC Complex, DJ Clyde, DJ Lovesupreme, Delicious Ink , Wordsinhere en vele anderen.

Poets 4 Peace is een initiatief van internetmagazine Baobabconnections, radioprogramma A Love Supreme Broadcasts Poetry en Palabras, het ongeveer maandelijkse spoken word-programma van Paradiso.

Wie mee wil werken aan Poets 4 Peace, wordt verzocht contact op te nemen met Palabras: http://www.literairnederland.nl/ym/Compose?To=palabras@paradiso.nl&YY=42151&order=down&sort=date&pos=0&view=a&head=b – palabras@paradiso.nl

(Bron: Palabras/tm)

Recent

19 maart 2018

Moeder gaat dood

13 maart 2018

Tussenwezens

Literair Nederland - 10 jaar geleden

31 maart 2008

Hans Lodeizen,Koen Hilberdink

Na de biografie over Hans Lodeizen van Gerard Bes uitgegeven in 2001 nu wederom een biografie over deze dichter. Als je de kritieken mag geloven is de biografie van Hilberdink een stuk beter en helderder. Zelf heb ik het boek van Bes niet gelezen dus daar kan ik niet over oordelen.

Hans Lodeizen is vooral bekend als de gevoelige, jonggestorven dichter. In deze biografie komt echter vooral de strijd met zijn vader en het accepteren van zichzelf als homoseksueel zijnde naar voren.

Lees meer