LEESBAAR NEDERLAND, vrijdag 11 april

Literaire totaalrevue met voordracht, performance, film en muziek

Leesbaar Nederlandis Dick Tuinder, PJ Roggeband, Paul Kempers, Saskia Rinsma, Wim Conradi. Leesbaar Nederland was al bij Poetry International, VPRO De Avonden, PARK 4DTV te zien en is nu voor het eerst in Perdu.

Leesbaar Nederland verkent in deze voorstelling het fenomeen exentiteit ofwel de mens als “de ander”. De ander die zich kan ontpoppen tot vriend of vijand. De ander die jouw boeken schrijft. De ander die naast jou woont. De ander die niet “ik” is.

Leesbaar Nederland: In HUN! slalommen vier mannen en een vrouw met gesloten ogen langs diepe kloven van wanbegrip! Wordt het begrip identiteit ontleed op de snijtafel van paranoia! Eist de mensvriendelijke mythedokter Carl Jung zijn sprookjesziel terug! Waarschuwt goeroe Mozes G. de wereld nog een keer voor te ver doorgevoerde literaire integratie! In het land van Hun is Hans Ander niet ver weg. Met de onderdelen: Piet Pineut, de mensenmens & Hunkerende Hunnen in hun stamcafé de Dood.

Vrijdag 11 april, 20:30 uur, entree: â?¬ 5,- (korting â?¬ 4,-)-

zie ook: http://www.dicktuinder.com/” target=_blank>http://www.dicktuinder.com/

Recent

19 maart 2018

Moeder gaat dood

13 maart 2018

Tussenwezens

Literair Nederland - 10 jaar geleden

31 maart 2008

Hans Lodeizen,Koen Hilberdink

Na de biografie over Hans Lodeizen van Gerard Bes uitgegeven in 2001 nu wederom een biografie over deze dichter. Als je de kritieken mag geloven is de biografie van Hilberdink een stuk beter en helderder. Zelf heb ik het boek van Bes niet gelezen dus daar kan ik niet over oordelen.

Hans Lodeizen is vooral bekend als de gevoelige, jonggestorven dichter. In deze biografie komt echter vooral de strijd met zijn vader en het accepteren van zichzelf als homoseksueel zijnde naar voren.

Lees meer