10 april 2003

LEESBAAR NEDERLAND, vrijdag 11 april

Literaire totaalrevue met voordracht, performance, film en muziek

Leesbaar Nederlandis Dick Tuinder, PJ Roggeband, Paul Kempers, Saskia Rinsma, Wim Conradi. Leesbaar Nederland was al bij Poetry International, VPRO De Avonden, PARK 4DTV te zien en is nu voor het eerst in Perdu.

Leesbaar Nederland verkent in deze voorstelling het fenomeen exentiteit ofwel de mens als “de ander”. De ander die zich kan ontpoppen tot vriend of vijand. De ander die jouw boeken schrijft. De ander die naast jou woont. De ander die niet “ik” is.

Leesbaar Nederland: In HUN! slalommen vier mannen en een vrouw met gesloten ogen langs diepe kloven van wanbegrip! Wordt het begrip identiteit ontleed op de snijtafel van paranoia! Eist de mensvriendelijke mythedokter Carl Jung zijn sprookjesziel terug! Waarschuwt goeroe Mozes G. de wereld nog een keer voor te ver doorgevoerde literaire integratie! In het land van Hun is Hans Ander niet ver weg. Met de onderdelen: Piet Pineut, de mensenmens & Hunkerende Hunnen in hun stamcafé de Dood.

Vrijdag 11 april, 20:30 uur, entree: â?¬ 5,- (korting â?¬ 4,-)-

zie ook: http://www.dicktuinder.com/” target=_blank>http://www.dicktuinder.com/

Recent

21 november 2017

Reizen in een binnenwereld

20 november 2017

Het leven ontwijken

15 november 2017

Een portret in stukjes

Literair Nederland - 10 jaar geleden

26 november 2007

Geloven in een god die niet bestaat
Door Bernadet

Op de titel De kunst van het niets doen reageerden veel mensen met: ‘Oh, dat zou ik ook wel willen, een tijdje niets doen.’ Daar ging het boek echter niet over. Het ging over Taoïsme en de gebeurtenissen in je leven op je af laten komen, van alle kanten bekijken, en dan weer verder gaan met leven.

Lees meer