Vijfhonderdste lid Literair Nederland!

juliafink is het vijfhonderdste lid van Literair Nederland. Welkom! Bij zo’n prestatie hoort uiteraard een mooi cadeau: juliafink, wat dacht je van een boekenbon van 25 euro?

Op naar de 1.000 leden!

(Naar aanleiding van onze vragen over wie, wat, waar, hoe, heeft de winnares ons geschreven:

Hoi!Hartstikke bedankt voor de prijs! Voor het eerst in mijn leven heb ik iets gewonnen.Ik kom uit Polen en woon in Nederland al 8 maanden. Ik probeer veel te lezen, maar het gaat behoorlijk langzaam. Vorige week heb ik “Het geheugen spel” van Nicci French uitgelezen. Ik vond het heel leuk. Nu lees ik “Een vermoeden van vrijheid” vanHenk de Velde. Ik weet nog niet wat ik ga voor mijn prijs kopen. Ik koop boeken meestal op “gevoel”.Over deze site heb ik van mijn goede vriend gehoord.Als jullie nog meer vragen hebben, hoor ik het graag! Nogmaals bedanktJulia)

Recent

17 januari 2018

Rusland, mijn Rusland

12 januari 2018

Voelen met verstand

Literair Nederland - 10 jaar geleden

21 januari 2008

Een verhalendebuut
door Bernadet

Het blijft altijd lastig een verhalenbundel te bespreken hoewel door deze verhalenbundel een rode draad loopt. Op de flaptekst staat: De personages in deze verhalen treden elke dag de wereld monter tegemoet, om dan altijd weer te ontdekken dat het leven tegenstrijdige eisen stelt. De situaties waarin ze terechtkomen zijn verwarrend – tragisch voor hen, vaak hilarisch voor de lezer.

Lees meer