8 april 2003

Vijfhonderdste lid Literair Nederland!

juliafink is het vijfhonderdste lid van Literair Nederland. Welkom! Bij zo’n prestatie hoort uiteraard een mooi cadeau: juliafink, wat dacht je van een boekenbon van 25 euro?

Op naar de 1.000 leden!

(Naar aanleiding van onze vragen over wie, wat, waar, hoe, heeft de winnares ons geschreven:

Hoi!Hartstikke bedankt voor de prijs! Voor het eerst in mijn leven heb ik iets gewonnen.Ik kom uit Polen en woon in Nederland al 8 maanden. Ik probeer veel te lezen, maar het gaat behoorlijk langzaam. Vorige week heb ik “Het geheugen spel” van Nicci French uitgelezen. Ik vond het heel leuk. Nu lees ik “Een vermoeden van vrijheid” vanHenk de Velde. Ik weet nog niet wat ik ga voor mijn prijs kopen. Ik koop boeken meestal op “gevoel”.Over deze site heb ik van mijn goede vriend gehoord.Als jullie nog meer vragen hebben, hoor ik het graag! Nogmaals bedanktJulia)

Recent

16 oktober 2017

Nooit meer los van Indië

13 oktober 2017

Leven zonder moeder

12 oktober 2017

Een antikrimi

11 oktober 2017

De stijl tekent de man

10 oktober 2017

Eindeloos gepieker

Literair Nederland - 10 jaar geleden

22 oktober 2007

Klein boek zonder enige allure
Door Frans

Waarom gaf de commissie – Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek – aan Geert Mak de opdracht om het boekenweekgeschenk 2007 te schrijven? Vermoedelijk vanwege zijn succes met de dikke pil ‘In Europa’. Zou Mak daarom als onderwerp voor zijn boek de Galatabrug, die Europa met Klein-Azië verbindt, gekozen hebben?

Lees meer