Win een exclusief cadeau van Ivo Victoria!

Bezoekers van Literair Nederland kunnen een exclusief, niet in de boekhandel verkrijgbaar kerstverhaal van Ivo Victoria winnen.

Aanleiding hiervoor is het succes (10.000 exemplaren verkocht) van Victoria’s veelbesproken debuut Hoe ik nimmer de Ronde van Frankrijk voor min-twaalfjarigen won (en dat het me spijt) dat in september 2009 verscheen.

De oplage van dit kerstverhaal is beperkt, maar niet getreurd: als bezoeker van Literair Nederland kan je een exemplaar winnen! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen…

Versier je fiets op kerstachtige wijze, maak er een foto van en stuur die foto vóór 18 december naar carolien@literairnederland.nl. De origineelste inzendingen worden beloond met het exclusieve cadeautje van Ivo Victoria!

De kritieken over Hoe ik nimmer de Ronde van Frankrijk voor min-twaalfjarigen won (en dat het me spijt) waren lovend: ‘Zonder krachtpatserij ? maar puur op talent ? palmt hij de lezer in. Resultaat: een debuut dat torenhoog uitsteekt boven de rest,’ schreef De Morgen. ‘Stelt geen seconde teleur,’ voegde Humo daar aan toe. ‘Een debutant die in één keer raak schiet; hier heeft iemand zijn stem gevonden,’ constateerde Het Parool.

Recent

17 januari 2018

Rusland, mijn Rusland

12 januari 2018

Voelen met verstand

Literair Nederland - 10 jaar geleden

21 januari 2008

Een verhalendebuut
door Bernadet

Het blijft altijd lastig een verhalenbundel te bespreken hoewel door deze verhalenbundel een rode draad loopt. Op de flaptekst staat: De personages in deze verhalen treden elke dag de wereld monter tegemoet, om dan altijd weer te ontdekken dat het leven tegenstrijdige eisen stelt. De situaties waarin ze terechtkomen zijn verwarrend – tragisch voor hen, vaak hilarisch voor de lezer.

Lees meer