Voor niets gaat de zon op… participeren in Literair Nederland

Participatie in plaats van verzorging, dat is de kortste samenvatting van de huidige landspolitiek, Literair Nederland sluit zich daar graag bij aan. We doen immers al jaren geen beroep op welke subsidieregeling ook, maar Literair Nederland kost jaarlijks wel ongeveer € 4.000  aan hosting, postzegels, administratiekosten…

Voor dat geld versturen we jaarlijks 50 nieuwsbrieven naar 7.000 mensen, plaatsen we rond de 250 recensies per jaar en verzorgen we literair nieuws van talloze organisaties.

Daar kunnen we uw steun bij gebruiken. Op deze pagina ziet u hoe u ons precies kunt steunen. Tachtig bijdragen van € 50,-  of 800 van € 5,- euro helpen ons alweer een jaar voort.

Bent u een lezer van onze nieuwsbrief, een organisatie die met enige regelmaat nieuws geplaatst ziet, een bezoeker van de site en kunt u een bedrag missen? Steun ons!

Recent

17 januari 2018

Rusland, mijn Rusland

12 januari 2018

Voelen met verstand

Literair Nederland - 10 jaar geleden

21 januari 2008

Een verhalendebuut
door Bernadet

Het blijft altijd lastig een verhalenbundel te bespreken hoewel door deze verhalenbundel een rode draad loopt. Op de flaptekst staat: De personages in deze verhalen treden elke dag de wereld monter tegemoet, om dan altijd weer te ontdekken dat het leven tegenstrijdige eisen stelt. De situaties waarin ze terechtkomen zijn verwarrend – tragisch voor hen, vaak hilarisch voor de lezer.

Lees meer