19 september 2013

Voor niets gaat de zon op… participeren in Literair Nederland

Participatie in plaats van verzorging, dat is de kortste samenvatting van de huidige landspolitiek, Literair Nederland sluit zich daar graag bij aan. We doen immers al jaren geen beroep op welke subsidieregeling ook, maar Literair Nederland kost jaarlijks wel ongeveer € 4.000  aan hosting, postzegels, administratiekosten…

Voor dat geld versturen we jaarlijks 50 nieuwsbrieven naar 7.000 mensen, plaatsen we rond de 250 recensies per jaar en verzorgen we literair nieuws van talloze organisaties.

Daar kunnen we uw steun bij gebruiken. Op deze pagina ziet u hoe u ons precies kunt steunen. Tachtig bijdragen van € 50,-  of 800 van € 5,- euro helpen ons alweer een jaar voort.

Bent u een lezer van onze nieuwsbrief, een organisatie die met enige regelmaat nieuws geplaatst ziet, een bezoeker van de site en kunt u een bedrag missen? Steun ons!

Recent

16 oktober 2017

Nooit meer los van Indië

13 oktober 2017

Leven zonder moeder

Literair Nederland - 10 jaar geleden

22 oktober 2007

Klein boek zonder enige allure
Door Frans

Waarom gaf de commissie – Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek – aan Geert Mak de opdracht om het boekenweekgeschenk 2007 te schrijven? Vermoedelijk vanwege zijn succes met de dikke pil ‘In Europa’. Zou Mak daarom als onderwerp voor zijn boek de Galatabrug, die Europa met Klein-Azië verbindt, gekozen hebben?

Lees meer